Szekeres Viktor

Megérkezett a Jóbarátok-verő 3. szezonja is

Sokan hasonlítják össze az angol Páran párbant a Jóbarátokkal, hiszen a felállás (3 lány, 3 fiú) hasonló, azonban a humor már nem feltétlenül, hiszen az angolos poénok teljesen más színvonalat képviselnek.

Idehaza a Coupling eredeti címre hallgató Páran párbant legutóbb a TV2 tartotta érdemesnek sugárzásra, csütörtökön az éjszakai órákban, viszont a sorozatot már az RTL Klub DVD-kiadó részlege forgalmazza. A héten már a 3. évadot dobták piacra a brit kultsorozatból viszonylag fogyasztóbarát 1990 forintos áron.


Érdekesség, hogy a Páran párbant néhány éve Amerikában is megpróbálták feldolgozni, de nem sok sikerrel, hiszen az NBC csatorna - látva az alig 10 milliós nézettségét - levette a sorozatot a műsoráról.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ZsoltiMC #16
    Coupling jo kis sorozat :)
    Coupling SG Forum
  • kalapos01 #15
    Hehe, megette a fene, ha már ezt sem lehet összehasonlítani. Egy másik topikban valaki azon problémázik, hogy két különbözõ mûfajú filmet nem lehet (hát, hgy a fenébe nem. van jó és nem jó film), de hogy két sorozatot ne lehessen? továbbmegyek, két szitkomot? Továbbmegyek két baráti ensemble szitkomot? Továbbmegyek, két olyan szitkomot, amiben még a szereplõk száma és nemek szerinti megoszlása is egyezik?

    Ha ezeket nem, akkor mit lehet összehasonlítani?:)

    Azt írtad, hogy a kategóriájában a legjobb, de ezt úgy írod, mintha kennéd-vágnád, hogy mik vannak a kategóriájában. Komolyan érdekelne, hogy miféle szitkomnokat láttál az utóbbi 4 év kábé 80 premierjéből.

    Vagy azt mondod, hogy veri a Scrubsot, a Cavement, az Officet, az Arrested developmentet, a Miss/Guidedot, az It's always sunny in Philadelphiát, a How i met your mothert, a My name is Earlt, a My boyst, a Black Books-ot vagy a Carpoolerst?

    Ha ezt, akkor nem szóltam. Szóval mindezeknél jobb?
  • DarkEvilPiccolo #14
    Nem rossz ez a sorozat sem, de a Jóbarátokat kategórián belül nem veri le semmi. Amúgy meg tényleg hülyeség összehasonlítani a 2-t...
  • uTomi #13
    Persze:D Ez biztosan így van. Ezért volt az egyik legsikeresebb sitcom a Coupling és nem a Friends. :DD
  • REALista #12
    Gratulálok a címhez...
    Egyébként jó sorozat.
  • antikarts #11
    Srácok. A jóbarátok verő az arra szól, hogy amikor amerikában vetítették az eredeti angol coupling-ot, akkor tényleg verte nézettségben a jóbarátok aktuális évadait. Egyébként anno még a cool tv-n láttam a sorozatot, nekem személy szerint jobban is tetszett, mint a jóbarátok. Igaz hülyeség összehasonlítani a kettőt, mivel nem is hasonlíthatóak össze a poénok a 2 sorozat között.
  • Tyl3R #10
    Szekeres Viktor bár nem hittem hogy ez lehetséges de sikerült!!! Ismét alul multad önmagad!!! Ez hihetetlen... Fogadd gratulációmat egy hű rajongód:)
  • sleepyhead #9
    kimaradt egy szó

    jóbarátok FARKÁT verő
  • Etinger #8
    "Jóbarátok-verő"... hogyneeee..... lelkiszemeimmel látom, ahogyan azon agyal valaki, jajjj, hogyan adhatnánk olyan címet, hogy minél többen a cikkre kattintsanak......
  • mellon #7
    A címet olvasva, én el sem akartam olvasni a cikket (számomra nem figyelem felkeltő), de végül is jól tettem, mert nagy rajongója vagyok a sorozatnak.
    Tényleg hasonlít a Jóbarátokra, de csak elsőre.
    "viszont a sorozatot már az RTL Klub DVD-kiadó részlege forgalmazza" Na most már tudom miért nincs a DVD-n extra

    Az copy Coupling egy nagy rakás guano.