Ötvös Tibor

Íme az új Harry Potter előzetes

Megérkezett a Harry Potter és a Félvér herceg első, rövid előzetese. A november 21-én mozikba kerülő film minden eddiginél sötétebb lesz.

A főszerepekben immáron hatodszor tér vissza Daniel Radcliffe, Rupert Grint és Emma Watson, de újra csatlakozik hozzájuk Helena Bonham Carter, Alan Rickman és Julie Walters is. A rendezői székben az utolsó két Potter-filmet is készítő David Yates foglal helyet.



A Voldemort elleni harc állása igencsak aggasztó; a baljós jeleket már a mugli kormányok is észlelik. Szaporodnak a rejtélyes halálesetek, katasztrófák. A három jóbarát egy ideje aggódva figyeli a Reggeli Próféta halálozási rovatát, félve hogy ismerős névre bukkan. Dumbledore időről időre eltűnik Roxfortból. Senki nem tudja, hogy ilyenkor hol tartózkodik. Az élet azonban a háborús időkben sem csak harcból áll.

A hatodévesek a hoppanálást gyakorolják, olykor rendkívül "érdekes" eredménnyel. A Wesley-ikrek üzleti tevékenysége egyre kiterjedtebb. Szerelmek szövődnek a felsőbb évesek között, a Roxfort házai és egyes lakói továbbra is kíméletlen versenyben állnak. Harry értékes segítséget kap a titokzatos Félvér Hercegtől. A jó és a gonosz közti frontvonal immár a Roxfortban húzódik. Harry igyekszik minél alaposabban megismerni Voldemort múltját, ifjúságát, hogy rátaláljon a Sötét Nagyúr sebezhető pontjára.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Haffey #19
    hát az ilyeneken nem is gondolkozok mert minek...inkább más filmeken gondolkozok el ami nem ilyen kitalált dolog :) milyen valóságot tükröz pl a lotr légyszi mondd már el
  • JASON13 #18
    szerinted a filmek mi alapjan készülnek? hipp hopp kirangatjak a wc-ből a történetet? az életből szerzett tapasztalatok alapjan készülnek és íródnak akárcsak a könyvek... viszont ha a valosagot elgörbítjuk akkor egy darab szar lesz abból. a LOTR tisztara a valosagot tükrözi akarmilyen mesésen van bemutatva. látszik hogy csak bambulod a filmeket és nem gondolkozol el rajtuk...
  • Haffey #17
    Mert azt gondoltad ez valóság? :D ember legyél már észnél :)
    én mindenesetre kíváncsi leszek
  • JASON13 #16
    Én már unom ezt a harry potter mániát... A LOTR sokkal jobb és több mondanivalója van. Ez meg pár újgazdag kis semmirekellőről szól... Amúgyis unom már hogy a kis szaros szemüveges gyerek nyer a nagy hatalmas mindenkit legyőző gonosz Voldemort ellen... bocs gyerekek de ez mese ilyen nincs a valosagban a való életben mindig a nagy gonosz nyer akárhogy nézzük.
  • M0RN1NGST4R #15
    mit keres itt Gandalf?
  • sandor4 #14
    az 5. film elég gyenge lett
    eddig a 3. volt a legzsirabb, azt véletlenül megtekintettem másodszorra is, és még akkor is egész jo volt
  • Broafka #13
    eddig, nem eddíg!

    bocsi, nagyon szembetűnő volt
  • Ferrer #12
    Te jó ég, ez már a hatodik film?? Eddig azt hittem, csak három van! :O
  • lama king19 #11
    szerintem is
  • Hoz_Hun #10
    Szerintem az 5. film nagyon el lett cseszve. Nem azt mondom, hogy rossz volt, de messze a legrosszab az eddigi HP filmek közül, és ez a rendező bűne. Majd meglátjuk mi lesz.