19
-
Haffey #19 hát az ilyeneken nem is gondolkozok mert minek...inkább más filmeken gondolkozok el ami nem ilyen kitalált dolog :) milyen valóságot tükröz pl a lotr légyszi mondd már el -
JASON13 #18 szerinted a filmek mi alapjan készülnek? hipp hopp kirangatjak a wc-ből a történetet? az életből szerzett tapasztalatok alapjan készülnek és íródnak akárcsak a könyvek... viszont ha a valosagot elgörbítjuk akkor egy darab szar lesz abból. a LOTR tisztara a valosagot tükrözi akarmilyen mesésen van bemutatva. látszik hogy csak bambulod a filmeket és nem gondolkozol el rajtuk... -
Haffey #17 Mert azt gondoltad ez valóság? :D ember legyél már észnél :)
én mindenesetre kíváncsi leszek -
JASON13 #16 Én már unom ezt a harry potter mániát... A LOTR sokkal jobb és több mondanivalója van. Ez meg pár újgazdag kis semmirekellőről szól... Amúgyis unom már hogy a kis szaros szemüveges gyerek nyer a nagy hatalmas mindenkit legyőző gonosz Voldemort ellen... bocs gyerekek de ez mese ilyen nincs a valosagban a való életben mindig a nagy gonosz nyer akárhogy nézzük. -
M0RN1NGST4R #15 mit keres itt Gandalf? -
sandor4 #14 az 5. film elég gyenge lett
eddig a 3. volt a legzsirabb, azt véletlenül megtekintettem másodszorra is, és még akkor is egész jo volt -
#13 eddig, nem eddíg!
bocsi, nagyon szembetűnő volt -
Ferrer #12 Te jó ég, ez már a hatodik film?? Eddig azt hittem, csak három van! :O -
lama king19 #11 szerintem is -
Hoz_Hun #10 Szerintem az 5. film nagyon el lett cseszve. Nem azt mondom, hogy rossz volt, de messze a legrosszab az eddigi HP filmek közül, és ez a rendező bűne. Majd meglátjuk mi lesz. -
freemanone #9 Ez a film is jó lesz :D a merengő ábrázolása hát khm... kicsit fura :S Ifjabbkorú Ddupladurr prof legalább hasonlít az eddígiekhez :)
Kíváncsi leszek hogyan kötik össze az eddígi részekkel :D
Aki olvasta tudja mire gondolok :) -
#8 nem :D
én már régóta azt várom mikor hal már meg a kis szemét! :D
Emma Watson áááá -
CaptainRumi #7 annyira kedvem lenne most SPOILEREZNI :D de nem leszek szemét szóval köszönjétek meg
meg gondolom innen úgy is mindenki olvasta a könyvet :) -
#6 Emma forever :) kár h az előzetesben nincs. -
#5 A HP5 szerintem is nagyon jó lett, bár szerintem a könyvnél azért nem jobb:) izlések és pofonok, meg hát két műfaj. A film elég rövid lett, a könyv meg azért lett hosszú, mert benne volt minden apró részlet, ami a filmen nem könnyű ábrázolni sem, meg nem is annyira eseménydús, ezért maradt az ötös mindig pörgős:) -
Andrews2007 #4 A Hp 5 öt is jól dirigálta könyvhöz képest , mivel a filmnél sokkal unalmasabb volt számomra. A színészek sokat javultak az 5. részben talán Yates érdemes is volt. -
#3 A tartalom a HP6 könyv borítójáról van:) Remélem lesz még egy előzetes legalább, amiben többet mutatnak:) -
05lampard #2 Tőmondatokban tartalmat írni. Nagyon jó. Érdekfeszítő. Amúgy a trailer jó. -
Lenry #1 wooohooo