Íme az új Harry Potter előzetes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát az ilyeneken nem is gondolkozok mert minek...inkább más filmeken gondolkozok el ami nem ilyen kitalált dolog 😊 milyen valóságot tükröz pl a lotr légyszi mondd már el

szerinted a filmek mi alapjan készülnek? hipp hopp kirangatjak a wc-bõl a történetet? az életbõl szerzett tapasztalatok alapjan készülnek és íródnak akárcsak a könyvek... viszont ha a valosagot elgörbítjuk akkor egy darab szar lesz abból. a LOTR tisztara a valosagot tükrözi akarmilyen mesésen van bemutatva. látszik hogy csak bambulod a filmeket és nem gondolkozol el rajtuk...
Mert azt gondoltad ez valóság? 😄 ember legyél már észnél 😊
én mindenesetre kíváncsi leszek

Én már unom ezt a harry potter mániát... A LOTR sokkal jobb és több mondanivalója van. Ez meg pár újgazdag kis semmirekellõrõl szól... Amúgyis unom már hogy a kis szaros szemüveges gyerek nyer a nagy hatalmas mindenkit legyõzõ gonosz Voldemort ellen... bocs gyerekek de ez mese ilyen nincs a valosagban a való életben mindig a nagy gonosz nyer akárhogy nézzük.
mit keres itt Gandalf?

az 5. film elég gyenge lett
eddig a 3. volt a legzsirabb, azt véletlenül megtekintettem másodszorra is, és még akkor is egész jo volt
Broafka
eddig, nem eddíg!

bocsi, nagyon szembetûnõ volt

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Te jó ég, ez már a hatodik film?? Eddig azt hittem, csak három van! 😮

LZ forever

szerintem is

Szerintem az 5. film nagyon el lett cseszve. Nem azt mondom, hogy rossz volt, de messze a legrosszab az eddigi HP filmek közül, és ez a rendezõ bûne. Majd meglátjuk mi lesz.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Ez a film is jó lesz 😄 a merengõ ábrázolása hát khm... kicsit fura :S Ifjabbkorú Ddupladurr prof legalább hasonlít az eddígiekhez 😊
Kíváncsi leszek hogyan kötik össze az eddígi részekkel 😄
Aki olvasta tudja mire gondolok 😊

ACER TimelineX 3820TG (core I3 E370M, 2+4GB DDR3 1333, HD5470M 512MB, OCZ Agility3 120GB) MSI GT683R (core I7 2630M, 2x4GB DDR3 1333, GTX560M 1,5GB, HyperX 120GB + Segate Momentus 7200RPM 500GB)

Broafka
nem 😄

én már régóta azt várom mikor hal már meg a kis szemét! 😄

Emma Watson áááá <#szeret><#szeret><#szeret>

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

annyira kedvem lenne most SPOILEREZNI 😄 de nem leszek szemét szóval köszönjétek meg <#bohoc><#vigyor>

meg gondolom innen úgy is mindenki olvasta a könyvet 😊
Jrex
Emma forever 😊 kár h az elõzetesben nincs.

HarryProf
A HP5 szerintem is nagyon jó lett, bár szerintem a könyvnél azért nem jobb😊 izlések és pofonok, meg hát két mûfaj. A film elég rövid lett, a könyv meg azért lett hosszú, mert benne volt minden apró részlet, ami a filmen nem könnyû ábrázolni sem, meg nem is annyira eseménydús, ezért maradt az ötös mindig pörgõs😊

Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community

A Hp 5 öt is jól dirigálta könyvhöz képest , mivel a filmnél sokkal unalmasabb volt számomra. A színészek sokat javultak az 5. részben talán Yates érdemes is volt.
HarryProf
A tartalom a HP6 könyv borítójáról van😊 Remélem lesz még egy elõzetes legalább, amiben többet mutatnak😊

Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community

Tõmondatokban tartalmat írni. Nagyon jó. Érdekfeszítõ. Amúgy a trailer jó.
wooohooo