Szekeres Viktor

Sam Raimi fantasy tévésorozata novemberben indul

Ki a Pókember-sorozat, ki a Gonosz halottak-széria rendezőjeként ismeri Sam Raimit, akiről érdemes tudni, hogy bizony a tévébizniszben is jól cseng a neve, hiszen olyan sorozatok készítésében vett részt, mint a Herkules, a Cleopatra 2525 és a Xéna.

Karrier a javából Raimié, hiszen független filmesből igazi hollywoodi rendezőmogul lett belőle (na ja, hiszen a 21. század 10 legsikeresebb filmje közül 3-at ő rendezett), most viszont nem a kamera, hanem az íróasztal mögül fog hozzájárulni legújabb produkciójához, a Legend of the Seeker-hez.

A Terry Goodkind népszerű fantasy-ciklusa alapján készülő tévésorozat egyik executive producere lesz, e státuszban fogja felügyelni a november 1-én startoló Legend of the Seeker folytatását, melynek az előzetesét a hivatalos honlapon már meg is lehet nézni. A sorozat főszereplői között olyan neveket találhatunk, mint Craig Horner, Bruce Spence, Bridget Regan, Jay Laga’Aia és Craig Parker, mint Draken Rahl.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • m minnifield #8
    a conan 1997es sorozat, a vadak ura meg 99es, úgyhogy ideje lenne valami újat kitalálni.ezért mondom, hogy jöhetne már új sorozat, mert ezekre már a kutya se emlékszik, max a film+ nézői.
  • Lordboxi #7
    Conan, Vadak ura. emlékeim szerint egyikben sem volt semmi mitológiai, történelmi vonatkozás, és azért volt tábora, ha nem is akkora mint a Széna, vagy lucerna vagy miaznak.
  • winnie #6
    jöhetne, jöhetne, de a tiszta hard fantasy nem hiszem, hogy piacképes lenne:)
  • xido #5
    "olyan neveket találhatunk"....milyen neveket?..egyikről se hallottam:)))
  • m minnifield #4
    jöhetne már egy pár olyan fantasy sorozat, amibe nem vegyítenek bele történelmi és mitológiai dolgokat( herkules, xena, tell vilmos, blabla...), hanem tisztán hard fantasy cuccokkal operál.
  • kukacS3K #3
    herkules és xéna, ezek a minőségi sorozatok
  • Cekrény #2
    igen:)
  • Etinger #1
    Melyik az a három? Pókember 1-2-3? :):)