Szekeres Viktor

Michael J. Fox ismét tévésorozatban

A Kerge város óta nem nagyon láttuk a televízióban Michael J. Foxot, akit talán a legtöbben a Vissza a jövőbe Marty-jaként ismerhetnek. A súlyos betegséggel küzdő színész a hírek szerint ismét munkába fog állni.

Fox 2006-ban szerepelt legutóbb tévésorozatban, amikor is a Boston Legal pár epizódjában tűnt fel, de idén úgy tűnik, hogy nálunk is bemutatott szériákban teheti tiszteletét, ha igaznak bizonyulnak a hírek.

Egyrészt a Ments meg (Rescue Me) című tűzoltódrámában várható a feltűnése, ahol is az egyik fő karakter, Gavin exnejének barátját fogja alakítani (a sorozatot nálunk az RTL Klub adta/adja csütörtök éjszakánként), míg a Dokik (Scrubs) című kórházi komédiában, ahol már feltűnt 4 éve, meg fogja jelentetni hajdani karakterét pár rész erejéig. (A komédia jelenleg is látható a TV2-n hétköznap délutánonként.)

Érdekesség, hogy mindkét fent említett sorozat feltehetően utolsó évadára tér vissza 2009-ben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Molnibalage #9
    A Vissza a jövőbe trilógiában felejthetetlen alkotást nyújott.
  • URH #8
    A parkinzon kórt nem lehet gyógyítani, de j. Fox rengeteg pénzt költ a betegség "ellenszerének" megtalálásához.

    Hát ideje lenne megtalálni és folytatnia színészi pályafutását. :P
  • Chris05 #7
    Ez sajnos nem így működik, leegyszerűsítve valamilyen szinten "roncsolódik" az agy, az ingerátviteli anyag (dopamin) szintje nagyon leesik, azt szokták gyógyszeresen adagolni, amivel javul valamennyire az állapot. Fox azt mondta, hogy a kezelés nélkül mostanra már beszélni sem tudna és olyan lenne pl. az arca, mint egy maszk, amit nem ő irányít. Ennek a betegségnek sok köze van az öregkori Alzheimer-kórhoz, és sajnos (csak úgy mint pl. az izomsorvadás) jelenleg gyógyíthatatlan.
  • Narxis #6
    De játszhat, csak nem biztos, hogy tud. Én lennék az egyik legboldogabb ha Fox valahogy felülkerekedne a betegségén, nagyon-nagyon tisztelem és számomra több filmben is maradandót alkotott.
  • URH #5
    A CGI elég gagyi volt a törjön ki a frászba. Gondoljunk csak egy 91es terminator 2re, hogy ott mennyivel szebbek voltak a trükkök.
    Ezt leszámítva jó film. A vége szerintem nagyon ott volt. Meg mikor elüti a kocsi, az is nagyon jó. :D
    No meg a végén a zene is megalázott. (The Mutton Birds - Don't fear the Reaper)

    De szerintem egy átlag filmnéző embernek nem tetszene a darab.
  • ziipp #4
    Parkinson-kóros beteget nem játszhat? Egyébként én is tisztelem azért, ahogy ezt a nehéz betegséget kezeli.
  • Jim Kirk #3
    Én nem, a Törjön ki a frász nagyon jó kis film.
  • Narxis #2
    Egyetértek!
  • URH #1
    Hát ez durva. J. Fox-ról néztem videókat. El nem tudom képzelni, hogyan tud így filmet forgatni. Szegény már szinte folyamatosan himbálózik betegsége miatt. Utoljára az Interstate 60ban láttam és már ott is látszott, hogy eme okból elég furcsán mozgott.

    Én nagyon tisztelem ezt a faszit! Ahogy felvállaja ezt a betegséget és ahogyan segíti sorstársait, szerintem leírhatatlanul szép dolog. Persze nagyon is sajnálom, hogy ez történt vele mert iszonyat nagy tehetség az ürge.

    A nem túl jól sikerült Frightenersben (1996) is hatalmasan tolja a szerepét. Ez volt az utolsó mozfilmje, ha minden igaz.

    Michael J. Fox Forever!!!