Szekeres Viktor

Több színész is távozik a Lostból

Az ABC misztikus scifi-sorozata nemrég tudta le 4. évadját és ahogyan az lenni szokott, nem mindenki élte túl a "kiképzést", így több színész is távozik a sorozattól. Spoilerek következnek, így csak az olvasson tovább, akit nem zavar, ha elrontják a meglepetést.

Persze a Lost világában végképp nem szokás istenhozzádot inteni bárkinek, hiszen visszaemlékezésekben akárki feltűnhet. Viszont aki biztos, hogy nem fog visszatérni a Lost jelenébe, az a 4. évadra revideált, de most végérvényesen megölt Michaelt alakító Harold Perrineau, aki már le is szerződött egy készülő új sorozathoz, a The Unusual-hoz.


A Claire-t alakító Emilie De Ravin mindössze az 5. évadot fogja kihagyni (jól is jön neki a szusszanás, hiszen több filmben is szerepelni fog), de a 6. évadra visszatér, mint ahogy a hírek szerint a halottnak hitt Jint alakító Daniel Dae Kimtől sem kell búcsút vennünk, hiszen az ő sorsáról még nem tudunk semmit, mindössze halovány elképzeléseink lehetnek róla.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • smaszi #7
    Szekeres Viktor te mekkora egy... min1 törölj csak minden hozzászólást ami kicsit is sértő bárkinek-> Éljen a szólásszabadság!!!
  • tommyg #6
    mekkora ..... vagytok
  • szacsi #5
    es ebbol szamodra nem egyertelmu, hogy akkor a cikkhez kapcsolodo hozzaszolasokban is lehet par spoiler?
  • dawinD #4
    a cikk 2. mondata és nem a hozzászólásé.
  • Tibmanus #3
    A cikk második mondata az, hogy ne olvass tovább ha nem akarsz spoilert....
  • knightbali #2
    Nem olvastam tovább a hozzászólásod első sorának a felénél tovább, mert lehetségesnek tartom, hogy a végkifejletet írod le, nem spoiler tagok között. Ha ez így van akkor gratulálok bunkókám, talán lelősz pár poént ezzel azoknál, akik nem látták még a 4. évadot és figyelmetlenebbűl elolvassák a hsz-ed.
  • WinG #1
    Nekem az évadzáró hatalmas csalódás volt. Röhej volt a hajóról kimenekülős-helikopteres jelenet, ahogy Jackék le sem szarták a többi szigetlakót a hajón, akik már ki lettek mentve :D sőt ők csak zavartan sétáltak a háttérben mentőmellényben, nemhogy pánikszerűen rohantak volna ők is a helihez. Röhejes.