Szekeres Viktor

Sztárok a Robinson Crusoe-sorozatban

Az NBC csatorna egyik nagy durranása lehet az ősszel induló Crusoe című sorozat, mely ahogy azt a címe is mutatja, egyfajta Robinson-ihlette sorozat lesz, melyet több kritikus az NBC Lost-jának is tart.

A sikert mindenesetre a neves szereplőgárda elősegítheti. A Daniel Defoe regénye alapján készülő sorozat egy válás után nagy kalandba vágó fiatalemberről szól, aki kisvártatva egy "lakatlan" szigeten köt ki - és ott is marad majdnem 30 esztendőre. Természetesen, miközben meg kell küzdenie az elemekkel és túlkell élnie a kálváriát, segítője is akad egy bennszülött személyében, sőt...


A sorozat címszereplője Philipp Winchester lesz, akinek partnernőjét Anna Walton fogja alakítani. De az igazán nagy nevek a mellékszereplő státuszban megjelenő mellékalakok lesznek, hiszen Sean Bean és Sam Neill is feltűnik a sorozatban. Előbbi Crusoe özvegy édesapját fogja alakítani, utóbbi pedig a család tehetős barátját.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ziipp #2
    Na ez az, amiről láthatatlanban nem tudom eldönteni, hogy milyen lesz. A regény jó, alapötlet jó, csak tényleg: ott van már a Lost, ami ugyanezt a világot, hangulatot közvetíti, talán még több lehetőséggel is. Aztán: a mű eredetileg arról szól, hogy van egy tag, aki nagyon sokáig dekkol egy szigeten, majdhogynem egyedül. Ha ragaszkodni akarnak a könyvhöz, nem lesz izgalmas, mert egy időután nincs mit közvetíteni azon, hogy egy férfi döglik a függőágyon, lásd ValóVilág. :b Viszont ha nagyon átdolgozzák, lehet hogy kiveszik belőle a Robinson Crusoe hangulat (majdnem az írtam, hogy életérzés :)), de akkor tényleg nem lesz több, mint egy liszenszelt kalandfilm a pálmafák alatt. Azért kíváncsian várom.
  • Bandee1987 #1
    hm, erre befizetek.