Szekeres Viktor

Itthon is jön a legnépszerűbb orvossorozat testvére

A Grace klinika (eredeti címén a Grey's Anatomy) Amerika legnézettebb sorozatának számít két éve, az egyeduralkodó Helyszínelőket taszította le a trónról. Nálunk egyelőre még nem uralkodhat, hiszen csak este 10 kor kezdődik, de ki tudja, talán egyszer idehaza is megtörténik a hatalomátvétel.

Jelenleg érdekes módon Magyarországon a Miami helyszínelők a legnézettebb amerikai sorozat, ami nem is csoda, hiszen a legutóbbi, világszintű felmérés során is a CSI: Miamit hozták ki győztesnek. Még az is lehet, hogy ez a trónfosztás hamarabb történik meg a vártnál, ugyanis az RTL Klub hetek kérdése és bemutatja a Grace klinika testvérsorozatát, a Private Practice-t.


Az ABC csatornán az ősszel indult sorozatot a Grace klinikával Addison személye köti össze, aki a magyar vetítéseket követve nemsokára kórházat fog váltani és a seattle-i nagy épületből és sokkal otthonosabb Los Angeles-i rendelőintézetbe teszi át a székhelyét régi barátja invitálására.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ldavid #7
    ez engem is érdekelt és anno utánanéztem: a Seattle-i kórház neve Grace Hospital
  • ates84 #6
    Azt árulja már el nekem valaki hogy a Grey's-ből hogy lett Grace???

  • JTBM #5
    Nálam csak Dr. House játszik. A vészhelyzet új részeit már régen nem nézem, a GA soha nem tudott lekötni, eleinte pár részt megnéztem, aztán az első évad végére már nem néztem egyáltalán.

    Ennek az új sorozatnak azért adok majd egy esélyt, anno a Dr. House-t is csak azért kezdtem el nézni, mert teljesen véletlenül végignéztem egy epizódot és tetszett...
  • Trisztin #4
    Szeretem a GA-t ...de valahogy ez a PP nem váltott ki belőlem akkora érdeklődést... (mindenesetre kiváncsian várom hogyan szurják el egy szinkronizálással az egész sorozatot...)

    a tavasz pangás alkalmával megnéztem,de szerintem is sokkal jobb helye volt a GA-ban Addisonnak...
    ezt igazolja az is,hogy a GA 4x13-ban visszakacsint Seattle-be...
  • vanclemmons #3
    sztem egy rakás ..ar a PP... addison ide v oda... kapjon kaszát a 2. évad után, és húzzon vissza addison a "kevésbé otthonosabb" grace klinikára. ott sokkal többet kihoztak belőle...
  • Scooby87 #2
    én már láttam...jó lessz :D
  • fbk #1
    "seattle-i nagy épületből és sokkal otthonosabb Los Angeles-i rendelőintézetbe teszi át a székhelyét régi barátja invitálására. "

    szerintem a sokkal otthonosab... elég gáz átnézés nélkül kirakni