Szekeres Viktor

Kitűzték a Knight Rider-sorozat premierdátumát

Hiába fújoltak sokan a hír hallatán, a felvezető film hatalmas siker volt, 13 millióan látták, így nem is volt kérdéses, hogy az NBC csatorna meg fogja rendelni a belőle készült sorozatot.

Most pedig már az is nyilvános, hogy szeptember 24-én veszi kezdetét KITT legújabb kalandjainak korszaka, s a 20.00-s adásidőpont arra is utal, hogy a készítők, valamint a Las Vegas című sorozatból átrándult, a Halálos iramot is jegyző Gary Scott Thompson szerencsére nem valami vérengzést, hanem igazi családi akciósorozatot tervez.


Thompson egyébként, miután a kormányrúd mögé került, megjegyezte, hogy bár a film vezeti fel a sorozatot, a felállított irányelvek zömén változtatni kíván (lehet, hogy karaktereket és színészeket is lecserél) és inkább saját elképzelései felé fordítaná az új Knight Rider-t.

Ez egyébként sokkal könnyedebb és sokkal akciódúsabb lenne és valódi kunsztokra építene, hiszen egy beszélő autó a harmadik évezredben már nem akkora unikum.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • LuciferTheReal #8
    13 millióan látták - és? én is megnéztem és rühelltem...
    ...
    Pontosítsunk:13 millióan voltak rá kíváncsiak vagy véletlenül maradtak akkor a TV előtt. Téged ki kényszerített, hogy megnézd??? Fegyvert fogtak a fejedhez?
    ...dehogy ennyire kiborulj tőle:D:D:D A sorozatot ne nézd, mert mentő visz el!:D
  • hdo #7
    13 millióan látták - és? én is megnéztem és rühelltem, az hogy 13 millióan látták az nem azt jelenti hogy 13 millió nézőnek tetszett, hanem 13 millió ember volt akinek a Knight Rider név jelent valamit, tehát megnézték ezt a szart. Továbbra sem győzöm hangsúlyozni - annak ellenére hogy a Ford mustang az egyik kedvenc autóm - hogy egy Trans Am után egy Shelby GT az nagyon gáz. Nem értem miért kellett áramvonalas sportautóról kockaladára váltani. Azok a változtatni kívánt irányelvek nagyon remélem hogy a turbo boostot is magukban foglalják majd. Ugyanis ha a blikkben azt olvasni hogy egy suzuki majd' 13 métert repülve egyenesen a dunában landol turbo boost nélkül, akkor nehogymár egy KITT ne tudjon ilyet.
  • TheDreamingTree #6
    Mindenesetre ez a Mustang valami álomszép... talán hátul elég lenne az alsó spoiler, de ettől még mindíg az.

  • LuciferTheReal #5
    Tényleg, vki. nem tudja véletlenül honnan lehetne beszerezni a zenéjét?
  • LuciferTheReal #4
    Sztem. nem lett olyan gáz, mint ahogy első ránézésre tűnik a Pilot film.
    Sokan a sorozatot Hasselhoff-fal azonosítják, ezért köpködnek. Viszont a gitárral feldolgozott zenéje nagyon bejön!
  • emile zola #3
    PFFFFÚÚÚÚJJJJ, ha azt hallom vmivel kapcsolatban h "családi", na akkpr én máris menekülök...
  • Csi9aa #2
    define "családi akciósorozat". Ez nálam kiverte a biztosítékot...
  • OJ #1
    "13 millióan látták"

    Kíváncsi leszek, ebből hányan bírják megnézni újra.