Szekeres Viktor

Jön a Lost készítőjének új scifi-sorozata

JJ Abrams, miután Damon Lindelof ötletéből segített létrehozni a Lost - Eltűntek című sorozatot, mondhatni eltűnt a tévés világból, hiszen a népszerű széria 2-3-4. évados munkálataiból már nem vette ki a részét. Mozis számüzetését azonban megszakította egy időre.

Az Alex Kurtzman és Roberto Orci közreműködésével íródott, Fringe címre hallgató sorozattervet a Fox csatorna rendelte be őszi kezdésre, vagyis a rajongóknak már csak pár hónapot kell kibírniuk, hogy a mostanság a Star Trekkel foglalkozó mester legújabb művét szemügyre vegyék.


Az Anna Torv, Joshua Jackson, Kirk Acevedo és Lance Reddick főszereplésével készülő Fringe az Odaáthoz hasonlatosan az X-akták nyomdokain kíván előrehaladni, vagyis minden epizódban egy természetfölöttinek tűnő jelenséget vesz górcső alá, miközben a háttérben futó rejtély egyre inkább kibontakozik.

A dupla hosszúságú Fringe-pilotban egy csupa halottal földet érő utasszállító gép rejtélye adja meg az alaphangot, minek hatására az FBI úgy dönt, hogy egy elmeszanatóriumban lakó zsenihez fordul segítségért az esetet megfejtendő.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Polllen #9
    A stargate-ben nem párhuzamos univerzumok között csúszkáltak, hanem az univerzumon belül
  • winnie #8
    a stargate-re gondol, mikor a kék, függőleges pocsolyába ugrálva párhuzamos univerzumokba csúszkáltak.

    csak elfeledkezik a dr. who-ról, ahol telefonfülkében teszik mindezt.
  • Hirvaer #7
    Csak nem a Sliders-re gondolsz, mikor a kék, függőleges pocsolyába ugrálva párhuzamos univerzumokba csúszkáltak? Az tényleg zsír sorozat volt.. egy ideig.
  • torcipepe #6
    az X-aktáknál csak egy jobb és hosszabb sci-fi sorozat van azzal a nagy kék pocsolyával. bár ha a Star Trek szériákat egybe vesszük az a leghosszabb, de abból nem mind jó, nekem a TNG második fele és a Voyager tetszett a legjobban.
  • winnie #5
    akkor már nem lesz sokáig a lostban és csak akkor tér vissza, ha lelövik a sorozatot. (mint a richard alpertet alakító nestor carbonell, aki dettó az új sorozata lelövése után jöhetett vissza lostozni:)
  • Rykov #4
    Az X-aktákkal szemben úgy is el fog vérezni. Az X-aktákat nem lehet jól copyzni. Az X-akták szent és sérthetetlen!
  • daneelolivaw #3
    oké,szóval balszélen és lost :D
  • daneelolivaw #2
    héhé,balszéeln a néger csávó a lsotban is szerepel! matthew abaddon!
  • cS6Szi #1
    "X-akták nyomdokain kíván előrehaladni...
    ...elmeszanatóriumban lakó zsenihez fordul segítségért"

    X-akták feat. Bárányok hallgatnak. :D Most már kiványcsi vagyok milyen lesz.