SG.hu

AXN: folytatódik a Szellemmekkel suttogó

A tavalyi év egyik legnépszerűbb tévésorozata, a számtalan díjat és néhány Emmy-jelölést magáénak mondható Szellemekkel suttogó második évfolyama is hamarosan látható lesz az AXN-en.

Június 10-étől, keddenként este 9-kor dupla epizódokkal tér vissza a képernyőre a Jennifer Love-Hewitt által alakított Melinda, aki képes kommunikálni az ittrekedt szellemekkel. Az egymástól független eseteket bemutató sorozat újabb 22 részt hoz a misztika iránt fogékony nézőknek.

A sikeres januári premier után Melinda Gordon 22 vadonatúj epizóddal tér vissza az AXN képernyőjére. A médium nem bűnügyek után nyomoz, hanem "hétköznapi" eseteket tár fel. Teheti ezt azért, mert képes kommunikálni az ittrekedt szellemekkel. Melinda megpróbál segíteni az őt felkereső kóbor lelkeknek a Földön befejezetlenül maradt ügyeik elintézésében, hogy végül megbékélve távozhassanak.

A második évadban Delia Banks (Camryn Manheim) személyében Melinda szert tesz egy új barátnőre, aki előtt eleinte vonakodik feltárni különleges képességét. Delia egyedül neveli kisfiát, akinek feltett szándéka, hogy elcsenjen valami értékes emléktárgyat Melindától. Melinda férje, Jim, változatlanul sokat aggódik, nehogy a túlvilági munka érzelmileg túlságosan megterhelő legyen felesége számára.

Az első részben Melinda egy tragikus repülőgép-szerencsétlenséget követően egyik barátnője, Andrea sorsáért küzd, miközben feltűnik a színen egy fiatalember, aki úgy tűnik, gyengéd érzelmeket táplál főhősnőnk iránt. Egyre megszállottabb módon próbál közeledni hozzá, s már azt is fontolgatja, hogy Seattle-ben gépre száll és meglátogatja imádottját...

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ford Prefect #1
    A Suttogókkal szellentő nem folytatódik?