Ötvös Tibor

Háttérbe szorul Harrison Ford?

George Lucas, a Cannesban tartott Indiana Jones és a Kristálykoponya királysága vetítése után adott sajtótájékoztatón elárulta, hogy elképzelései szerint Shia LeBeouf venné át Harrison Ford szerepét az ötödik részben.

Persze már korábban is voltak ehhez hasonló pletykák, ám ez most Lucas szájából hangzott el, ami azért nem kis különbség. De lássuk, pontosan mit is mondott. "Se Stevennel, sem pedig Harrisonnal nem beszéltem még erről, de van egy tervem, miszerint a következő részben Shia lesz a főszereplő, Harrison pedig csak mellékszereplőként térne vissza. Mint tette azt Sean Connery a harmadik epizódban."



"Nem mintha Harrison már öreg lenne a szerepre. Tudom, hogy 65 éves, de mindent megcsinált ebben a filmben. Elképesztően agilis, és szerintem jobban is fest, mint 20 évvel ezelőtt."

Szóval most már csak a bevételi mutatókat kell figyelemmel kísérni és reménykedni, hogy egy újabb részre nem kell hosszú éveket várnunk. 22-én pedig leellenőrizhetjük, mennyire öregedett ki Ford a szerepből és vajon mennyire lesz jó utód Shia.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • JL666 #16
    nem ford lesz? pedig olyan fijatal még...
  • neoG #15
    Inkább könyörögj neki,mint könyögörj, úgy talán nagyobb hatással leszel rá
  • Jrex #14
    Akkor elég hülyén fog kijönni a címe:)
  • Herczi #13
    Mert mit mondjon több millió ember előtt? Harrison már túl öreg a szerepre, féllábbal a koporsóba van, szóval már az 5. részre megdöglene, és amúgyis már egy vén kripta szökevény. Le Harrisonnal. + még be is muatna egyet.

    Szted ha ezt mondja, milyen véleményünk lenne Lucas bácsiról?

    Jó filmjei vannak Harrisonnak, de már lassan járókerettel járkál, szóval nem meglepő ez a hír. Sztem nem kéne 5. rész, már ez a 4. is túlzás.
  • nimfas #12
    "Indiana Jones story lessz" Könyögöm !!! LESZ... 1 db SZ betűvel, köszi

    Egyébként tényleg tök más lenne a film Ford nélkül :-(
  • opeca #11
    "Nem mintha Harrison már öreg lenne a szerepre. Tudom, hogy 65 éves, de mindent megcsinált ebben a filmben. Elképesztően agilis, és szerintem jobban is fest, mint 20 évvel ezelőtt."

    Hát akkor meg miért? Egy vödör zsírért? Ez a Lucas is már hülyül.
  • Atisz #10
    "Se Stevennel, sem pedig Harrisonnal nem beszéltem még erről..."

    Na ez a lényeg. Nyugi.
  • Hoz_Hun #9
    Ezzel a Shia kölyökkel köszönöm nem kérek több inián jánost.
  • Lordboxi #8
    Csak azt felejtitek el, hogy a következő részben nem egy újjabb Indiana Jones story lessz, hanem egy Jónás papa fiáról szóló történet. Tehát attól, hogy ford nélkül nincs Indy nem jelenti, hogy rossz lessz a következő, mert az nem egy Indy film lessz. Ez nem ugyan az mintha egy másik szinásszel játszatnák ugyan azt a karaktert.
  • G_ArchAngel #7
    Bond sem Bond az aktualis kedvenc Bond nelkul, aztan csak megneztuk es megkedveltuk az ujabbakat is...