Ötvös Tibor

Egyszerre két Pókember film készül?

Úgy tűnik, hogy a következő két Pókember-filmet egyszerre forgatják le. A hírek szerint ugyanis James Vanderbilt olyan összetett és remek forgatókönyvet készített, hogy abból rögtön két részt is ki lehet hozni.

Ezzel immáron biztossá vált, hogy valamilyen úton-módon folytatódik Pókember kalandja. Mint az ismert, a trilógiát készítő csapat (Sam Raimi, Kirsten Dunst, Tobey Maguire) a harmadik rész után elég sokat hangoztatta, hogy több filmet nem akarnak készíteni a témában.Persze a pénz beszél, a többi nem számít. Raimi viszont már csak producerként tér vissza, a két főszereplő pedig nem nyilatkozott a témában. A rajongókat most az kezdi foglalkoztatni, hogy ki lesz Pókember ellenfele. Még 2007-ben felmerült a pletyka, hogy a készítők Baljós Hatos (Sinister Six) bevetésén gondolkodnak, ebből Homokembert és Dr. Oktopuszt már letudták, szóval van még négy lehetséges jelölt (Keselyű, Kraven, Mysterio és Elektro).

De a harmadik részben már feltűnt Dr. Curt Connors is, aki később a Gyíkká változik és hősünk egyik leghalálosabb ellenfele lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • CaptainRumi #26
  tudom , hogy a legvégén van.....úgy mint a karib mind3 részében van ilyen.
  remélem azt meg ti nem láttátok még....és most jól lelövöm a poént whehehe

  1 részben : Jack a majom a Holtak szigetén még visszaúszik és elcsen egy érmét. ezért lesz halhatatlan a későbbiekben.

  2 részben : a kutya aki ott maradt a szigeten, a bennszülöttek királyaként trónol akárcsak tette elötte Jack

  3részben : elizabeth és 10 éves fia együtt rohannak ki a sziklákhoz mert elérkezett a 10. év és Orlando újra partraszáll :D

  még jó hogy engem a Vasember annyira nem izgat, ezért nem szívtam mellre a spoileredet:D
 • bigzoli #25
  Szolnokboy1: Jelentem, a Bosszú Angyalai taglétszáma folyamatosan változik. Pókembert nagyon sokszor megkörnykezték már, ahogy Fenegyereket is. A lényeg, hogy be-beállt rövidebb időkre rengeteg mindenki. A felsorolásból sokmindenkit kihagytál, akik pedig hosszú éveken át tagok voltak. Ez a csoport nem úgy működik, mint az F4 (állandó tagokkal).
 • valamit #24
  az annyira a vége, hogy jó eséllyel nem is látnád. lemegy az összes felirat és utána van egy perc még
 • Tower Guard #23
  A Pókember sztem szinte kimeríthetelen sztori, tehát mindig betudnak majd dobni 1-2 részt. Kíváncsi vagyok nagyon erre a 2 részre, sztem elég jól megcsinálták az előzöket is.
 • CaptainRumi #22
  Kössz, hogy lelőtted a Vasember film végét..... -.- direkt nem olvastam el itt azt a cikket ...erre meg xD
 • Szolnokboy1 #21
  Bosszú Angyalai. Tagok: Nick Fury, Iron Man, Amerika Kapitány, Ant Man, WASP, Thor és Hulk. Se pókember se daredevil :) Ők sosem voltak benne, nem tudom ezt honnan vetted.
 • dalton38 #20
  Na azt szerintem el lehet felejteni hogy a 6-os serget megcsinálják!szal az tuti kilöve!!
 • Suffering #19
  Már készitik. Vasember végén jön Nick Fury és mondja vasembernek hogy csatlakozzon a csapatba. és már elkezdték késziten ia Bosszu álló lovagjai filmet. amiben benne lesz Pókember, Vasember, Nick Fury, Amerika Kapitány, Daredevil és mindenki aki számit.
 • Szolnokboy1 #18
  nincs az a stúdió amelyik bevállalna akkora költségvetést :)
 • CaptainRumi #17
  Homokember még nem halt meg....lazán visszatérhet.
  Legvalószínűbb : Lizzard meg Carnage
  De én szívesen látnám Shockert mint saját kedvencemet