Ötvös Tibor

Spielberg Lincoln-projektje

Steven Spielberg hamarosan újabb, régóta tervezett munkájába kezdhet. A hírek szerint ugyanis a Liam Neeson főszereplésével tervbe vett Abraham Lincoln a Tintin után, de még a The Trial of the Chicago Seven előtt kerül leforgatásra.

Utóbbi film az írósztrájk miatt csúszik. Spielbergnek ugyanis nem tetszett Aaron Sorkin első forgatókönyve és az írósztrájk miatt nem tudták javítani a hiányosságokat. Közben az egyik főszereplő, Sacha Baron Cohen leszerződött egy másik filmhez, így a The Trial of the Chichago Seven lesz az utolsó befutó a trióból.



A Tintin előkészületei már javában zajlanak és hamarosan a legismertebb amerikai elnök, Abraham Lincoln életének és az amerikai polgárháború fontosabb eseményeit mutatja be. A filmhez immáron három éve leszerződött Oskar Schindler, azaz Liam Neeson, aki a 16. elnököt alakítja.

A forgatókönyvet a München és Angyalok Amerikában írója, Tony Kushner készíti. A forgatást jövő év elején kezdik el.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Chocho #3
    Elvileg jövőre, de abban csak producer lesz... Bár el se készülne, már a harmadik is fertelmes volt!
  • Jrex #2
    És a JP4-et mikor akarják?
  • benkoszabi #1
    speilberg-nek ideje lenne valami nagyot letenni az asztalra, mert az utóbbi időben igencsak elszállt egy picit, kezdve a világok harcával és a münchen-el. utolsó jó filmje...a kapj el ha tudsz volt 2002-ben..aztán idén jön egy indi...de valljuk meg...spielberg-et a zeredetisége miatt szeretjük (cápa, duell, e.t. ryan..) - és az indi lényegében csak egy folytatás...a lincolnban lehet igazán nagy potenciál...