Szekeres Viktor

Britney Spears folytatja a sorozatozást

A színésznő-énekesnő Amerika egyik legkedveltebb komédiasorozatában, a sokak szerint a Jóbarátokat is magasan lepipáló How I Met Your Motherben tűnt fel alig pár hete, minek következtében a sorozat nézettsége először kúszott fel a 10 milliós álomhatár fölé. A folytatás nem is volt kétséges.

A készítők, illetve Spears ügynöke némi fejszámlást követően gyorsan meg is egyeztek abban, hogy Spears újabb vendégszereplést vállal a szériában, ismét belebújik karaktere bőrébe, mégpedig a május 12-i epizódban.


A How I Met Your Mother a CBS szitkomja és jelenleg 3. évadját tapossa és az ún. "veszélyeztetett" sorozatok közé tartozik, hiszen többi sorozatával ellentétben a csatorna még nem döntötte el, hogy kér-e folytatást ősztől. Azonban a 4. évad berendelését minden bizonnyal nagy mértékben fogja megkönnyíteni az, ha a Spears-es epizód ismét nézettségi csúcsot ér el.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • chase #6
    Teljesen jó volt Spears a ráosztott szerepben, passzolt is a sorozathoz és nem mellesleg jól is nézett ki, ami az utóbbi pár évben nemigen fordult elő vele.
  • beef #5
    Szerintem teljesen korrektül eljátszotta a rábízott szerepet. Nyugodtan jöhet az újabb epizódban is.
  • winnie #4
    7M-val kérdéses? van, amelyik 10M körül bukott. nem mindegy, hogy melyik csatornán jön annyi be.

    soundstage szitkom? a two and a half men 4 millió, a friends annak idején 8M volt. a HIMYM 2 millió dollár per rész. nyilván rengeteg az egyéb költség, nem csak a díszletek, meg ugye a himym eleve hibrid szitkom.
  • MrBlowfish #3
    Ez azért dúrva, hogy 7M nézővel is kérdéses egy sorozat sorsa. Bezzeg kábelen... Mellesleg mennyibe kerül egy ilyen sound stage-en forgatott sitcom?
    Csak nem lehet olyan vészes összeg. MOndjuk sitcomoknál álltalában a vendégszereplők (lásd ugye Spears kis(?)asszony) elég húzósak szoktak lenni.
  • winnie #2
    ha berendelik (és 65%, hogy be fogják), akkor nagyrészt rajta múlik. ősszel 7 millióan nézték a sorozatot, az ő részét 10M-an. ha abból a +3M-ból csak a negyede megmarad, hogy tovább nézze a sorozatot, akkor is hatalmasat nyert a HIMYM.

    a névre mentek a nézők, az irreleváns, hogy mit játszott (szerintem abszolút jó volt, de hát ízlések és pofonok, meg ugye divat utálni a "sztárokat")
  • Jogurtosz #1
    Oké, még nem rendelték be, de 99%, hogy befogják. És ez nem Britneyn múlik. Felvitte a nézettséget, mert sokan kíváncsiak voltak, hogy mi a francot fog benne művelni, azt meg már mindannyian tudjuk, hogy ez mit jelent - egy nagy nulla volt:) (és jövőhéten is az lesz...)és ez nem az alap britney utálat, hanem tény