Szekeres Viktor

Távozik a Smallville főgonosza

Ahogy az várható volt, szerződése lejártával távozik a Superman gyerekkoráról szóló Smallville című sorozatból a Lex Luthort alakító Michael Rosenbaum. Azonban az alkotók nem keserednek el és az ősszel induló 8. évadra két újabb főgonoszt szerveztek be.

Rosenbaum már előtte is kacérkodott a búcsú gondolatával, de miután a Smallville készítői otthagyták a sorozatot (a csatornával vívott monetáris harc folyományaként), várható volt, hogy ő is követni fogja őket - távozási szándékát elsőként a rajongóknak írt nyílt levélben osztotta meg.


A sorozat megmaradt írói a CW csatorna közleménye szerint természetesen pótolni fogják a Luthor távozásával támadt űrt és mivel Superman főellenség nélkül nem is Superman, ezért a 8. évadban a hírhedt Doomsday lesz az egyik rosszfiú, aki annak idején a képregényfüzetekben meg is ölte a népszerű hőst.

Sőt, hogy dupla akkora legyen az élvezet, Clark Kent még egy női főgonoszt is kap.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • DJ Boss #5
    Egyetértek.
    Főleg mostanában, nagyon kiégettnek látom Wellinget. Persze egy egyébként naszerű történetű képregényt nem is lehet ilyen hosszan facsarni úgy, hogy végig élvezetes legyen, vonaglik a történet, Kent egyre ugyanazt csinálja, kb 6 évad alatt. Egy ideig tetszett (10-15 rész), nem állandóan a "jajj, a titkom miatt mindenkit bajba sodrok" küszködés ment. Bőven rá lehet erre unni...
    Kár Lexért. Igazán miatta volt értelme néznem, mert egész szépen kerekítették ki, h egy "jó" emberből hogy lett az idegenek főutálója, hogy lett egyre sötétebb gondolkodása. Ezalatt Clarkkal szar se történt, ott tart a jelleme szinte, mint az elején... Szerintem legalábbis. Maradt a szépség utáni vágyam, majd nézem Kristint HDban... Már ha végre visszahoznák.
  • Chris05 #4
    Rosenbaum iszonyat jó, főleg eredeti angolban. TW is jó, de csak olyan 10-es skálán 6-7, Rosenbaum (és John Glover, aki Lionel) mindig 9-10 körül hozzák a szerepeket.
  • Librarian #3
    Nekem is szimpatikusabb emberke ez a Lex Luthort alakító srác, Welling szerintem elég gyökér... jó, Clark Kent karaktere gyökér, de Welling a Köd-ben is gyökér volt. Nem nagy eresztés színésznek.
  • Mrobi2 #2
    Szerintem pedig a Smallville-ben az igazi nagy durranás a Clark Kentet alakító Tom Welling! Ez az én véleményem!
  • Foxhound1980 #1
    Remek, 8 évadot nem kell megnézni...:( Rosenbaum nélkül nem Smallville a Smallville.