Szekeres Viktor

Elpártolnak a nézők a Showder Klubtól

Egy újszülöttnek minden vicc új és egy tévéműsor is általában premierjével szakítja a legnagyobb nézettséget, hogy aztán a kíváncsiskodók és divatnézők odébbálljanak.

Meglehet, hogy az RTL Klub hétfői Showder Klubjával is ez a helyzet, hiszen míg az első és második adás kirobbanóan jól, remek nézettséggel debütált, addig a harmadik adás már közel sem hozott jó számokat. A TV2 krimisorozata, a Gyilkos számok a két legfontosabb korcsoportban elverte a standup komikusokat.


Az eleinte még 900 ezer néző fölött teljesítő Showder Klub a 3. hétre már csak 642 ezer nézőt mondhatott magáénak (hiába teszi meg a Győzike című vígjátéksorozat a magáét és hozza a 1,5 millió néző körüli felvezetést), ami a TV2 704 ezrével szemben bizony vereségnek számít.

Bár az is lehet, hogy a műfaj fellépőinek szubjektív megítélése folytán a nézők egy része vissza fog térni, ha ismét az ismertebb előadók lépnek színpadra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Dodibá #17
    hát nem tudom hogy vagytok vele... én eddig az öszes részét letöltöttem, megnéztem kb 3szor 4szer. Kiss Ádám és Kovács András Péter a favorit... de tényleg van néha 1-2 forma akinél énis viccesebb vagyok...:D de a győzike show az szánalmas és fölösleges... szerintem cserélni kéne a kettőt, mert faszkivan vele h. fél12kor van vége, és reggel 6kor kelek és megyek a telibevert suliba... grr
    nah mind1:P szóval a lényeg az h. győzike szutyok, showder Klub meg Király:D
  • smaszi #16
    de kell nekünk az a ki..aszott Győjző...:( Ugyan mi a f.sznak...
  • haywire #15
    nekem is a tököm tele van agyőzikével. szerintem a showder klub nagyon jó műsor, igaz a poénok nagy részét én is ismerem már a rádiókabaréból, de én úgy vagyok vele hogy meghallgatom őket többször is. Nem azt mondom hogy orrvérzésig hallgatom, mert az már tényleg sok. Én úgy vagyok vele, hogy ha vhol stand-up-os műsor megy akkor azt mindig meghallgatom, ha nincs időm rá akkor meg letöltöm.
    na ennyi
  • Atisz #14
    Jaja, egy csomó már volt a rádiókabaréban...
  • Phate #13
    én szeretem, igaz van 1-2 pali aki nagyon nem odavaló

    amúgymeg letöltöm, úgy sokkal jobb
  • ziipp #12
    Velem is előfordult már, hogy inkább leszedtem másnap, azt csókolom.

    Tényleg kellenek az ismerebb nevek, mert - bármily furcsa is - ők jobbak.

    Győzike meg... legutóbbi hír, amit felőle hallottam, hogy Bea asszony élőben szülne a műsorban. Hirtelen nem tudtam eldönteni, hogy sírjak, vagy nevessek? :D Ráadásul még nem is élőben megy a műsor. :|
  • Chriss745 #11
    Én pl mindíg megnézem a műsort, -van amit már többször is láttam-, de nem műsoridőben.

    1. Későn van nekem
    2. Kit érdekelnek a reklámok?

    Inkább leszedem másnap az aszfaltosról, és megnézem amikor nekem hangulatom van hozzá, reklám nélkül. Szerintem egyre többen vannak így, ezek mellett a statisztika szart sem ér. Ne mondja már nekem senki, hogy 1.5 milló ember nézi a győzikét!!! Mondjuk lehet, mert az összes cigó nézi, azok meg már vannak annyian, ha nem többen. :D
  • AZTA #10
    Olyat kéne már egyszer kihírezni hogy pl. a győzike 1,5 millás nézője közül hány nézi végig a közte lévő reklámokat..
  • neoG #9
    márpedig Nekem mind1
  • Loverman #8
    a legnagyobb réteg aki nézné pont hogy mellét verve bizonygatja (például SGn is), hogy áh ő sosem néz tévét. van jobb dolguk is ilyenkor, másnap délután megnézik Youtube-on,ennyi..