Ötvös Tibor

Folytatódik A barlang

Hazánkban szinte egyszerre két A barlang című film is futott, melyek közül az eredetileg The Descent nevet kapott horror hamarosan folytatást kap.

Aki látta, az tuti nem felejti el azt a klausztrofóbiás érzést, amit Neil Marshall és csapata A barlangban megvalósított. A minimális fényforrások, a mindent elborító sötétség és az eredeti szörnyek bizony igazi élménnyé változtatták a filmet. A The Descent a kasszáknál is szépen teljesített, nem volt meglepő a folytatás bejelentése.



Az első rész író-rendezője, Neil Marshall a folytatásban már csak a produceri feladatokat látja el. A forgatókönyvet az Én pici szemem készítője, James Watkins heggeszti, a rendezést a filmmel debütáló Jon Harris vállalta el. A filmben visszatér Shauna McDonald és Natalie Mendoze, új szereplőkként pedig Gavan O'Herlihy, Joshua Dallas, Anna Skellern, Douglas Hodge és Krysten Cummings erősítik a csapatot.

A történet szerint az első részben megmenekülő Sarah egy mentőcsapat élén visszatér a barlangba, hogy felkutassa még életben maradt társait. A büdzsé ismét elég alacsony lesz, mindössze 10 millió dollárt engedélyeztek a stúdiók. A nyolc hetes forgatás kezdetét még nem ismerjük.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Anteris #16
    ezt nem mondod komolyan?? Behídalok mingyá.
  • Prof William #15
    Esetleg még mindig barlangban van a lyány és most egy jó adrenalinpumpálós gépfegyveres keménycsávóosztagos megmentős filmet vizionál. :)

    Barátait megmenteni? Hát nem tudom de a filmben elég nyilvánvalóan meghalt mindenki őt kivéve...
  • Wittgen #14
    Ja, amcsiban heppiend verzió lett vetítve az érdeklődőknek (ámeriká a boldogság és heppiend hazája :)

    Egyébként az a gáz, hogy ha kicsit is gondolkozunk a film végé, akkor rájövünk, hogy még a túlélő csaj is így jár, nem hiszem, hogy sok maradna belőle sem..hehe..
  • Nethyrrea #13
    meghát elvileg rajta kívül nemigazán emlékszem hogy bárki is életben maradt volna. najó talán Juno, de ezt is kétlem.
  • Nethyrrea #12
    asszem az amerikai kiadásban máshogy volt befejezve az első rész, ott télleg megmenekült a csaj, a végéből kihagyták az -ez csak fantáziálás volt és még mindig ott kuksol lent miközben hallatszik hogy közelednek a szörnyek- dolgot. ez alapján még megérteném, de eléggé kételyeim vannak afelől hogy a kettőt meg tudják úgy oldani sztorivezetésileg hogy ne legyen orbitális marhaság.
  • Jrex #11
    Eredeti szörnyek? a másik barlangban jobb szörnyek vannak.Mondjuk én ezt a filmet kölcsönben alapbol barlang 2 nek kaptam:D,mert a cave-t már akkor láttam,és utánna néztem h semmi közük egymáshoz:)
  • tyuklepes #10
    Rémlik valami ilyesmi ...
    Az első rész nagyon bejött (már amikor beindult a gyilok - addig dögunalom) de a2. részben nincs nagy bizodalmam ... :(
  • zaki #9
    Remélem nem olyan szintű folytatás lesz, mint a Hills Have Eyes 2...
  • Gilgamesh #8
    Nem jutott ki senki, a csaj csak álmodta, ezzel is gyorsítva a téboly örvényén, ami belőle is kannibál Gollamot faragna. De mintha lenne happyendes verziója is - gondolom, az ment az USA-ban...
  • Nopso #7
    IMDB-n vagy egy "brief description" az elso reszrol ez olvashato a vegen:
    "PS> Hopefully, they will not make a sequel, cause it would spoil the whole thing!"
    ...LOL...