Ötvös Tibor

Újabb tag az Angyalok és démonokban

Ron Howard alapos körültekintéssel készíti elő a nagy sikert - és botrányt - aratott A Da Vinci-kód előzményének is tekinthető Angyalok és démonok filmváltozatát. Tom Hanks mellett biztos szereplő lesz az izraeli színésznő, Ayelet Zurer és a legújabb hírek szerint Ewan McGregor is.

Zurer egy olasz tudósnőt, Vittoria Vetrat alakítja, aki segíti Langdont a nyomozásban. McGregor szintén a jó oldalon áll. Ő lesz az a vatikáni "belsős", aki segíti a kutatót a munkájában. A forgatókönyvet Akiva Goldsman írta, a rendezést Ron Howard vállalta el ismét.



Az Angyalok és démonok fő karaktere a A Da Vinci-kódban megismert szimbólumkutató, Robert Langdon. A professzort ezúttal egy svájci tudományos intézetbe hívják, hogy segítsen megfejteni egy rejtélyes jelet, amelyet egy meggyilkolt fizikus mellkasába égettek. Langdon elképesztő felfedezésre jut: egy több száz éves földalatti szervezet - az Illuminátusok - bosszúhadjáratra készül a katolikus egyház ellen.

Langdon mindenáron meg akarja menteni a Vatikánt a hatalmas erejű időzített bombától; a gyönyörű és titokzatos tudóssal, Vittoria Vetrával szövetségben Rómába megy. Hétpecsétes titkokon, veszélyes katakombákon, elhagyatott székesegyházakon és a földkerekség legrejtettebb barlangján át, őrült hajszát indítanak együtt a rég elfeledett Illuminátusok búvóhelye után.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • yossarian76 #6
    Már megint ekkora baromságot irnak!! Hogy lenne már a Da Vinci Kód-nak az előzménye??Semmi köze a kettő történetnek egymáshoz.Egyedül Langdon a kapocs.Ja,és sokkal jobb szerintem mint a Da Vinci Kód.Nekem legalábbis jobban bejött.
  • Mister #5
    kb annyi az előzmény, hogy Langdon Vetrára gondol a davincsikód elején :D
  • Atisz #4
    Mert korábban írta mint a Da Vinci Kódot és itt is Langdon a főszereplő.

    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Egyébként 1 darab illuminati tag nincs a könyvben. itt is lehet tudni előre ki a "gyilkos", mert az a személy akit annak állít be, annyira triviális, hogy tuti hogy nem ő az :)
  • pepe792 #3
    Valaki magyarázza meg ez miért előzmény???
    Két történetnek semmi köze egymáshoz. Egyedül a főszereplő ugyanaz...
  • Kojiro #2
    szétoffoltad a témát! :)
  • CaptainRumi #1
    Jó ez a kép Kenobiról