Szekeres Viktor

Több százezer nézőt várnak a Kis Vukra

A centi vágása befejeződött, ma került mozikba a Kis Vuk, melynek elkészülte, akárcsak a Macskafogó 2, megosztotta a közönséget, de a producerek nagyobb sikert remélnek a kisrókától, mint Grabovszky-ék visszatéréstől.

Gát György, az 1,4 milliárd forintból elkészült, idehaza egy új időszámítás kezdetét jelölő animációs film producere a sokszor halasztott premier ellenére is optimista és azt nyilatkozta, hogy 150 és 400 ezer körüli nézőt vár filmjére, ami merész jóslatnak tűnik annak fényében, hogy a mozikban nagyszerűen szereplő, a közönség által utólag kórusban lehordott Macskafogó 2 is "csak" 153 ezer rajongót késztetett jegyvásárlásra.


Az érdeklődés nagysága abból is lemérhető, hogy a filmmel kapcsolatos hírek nálunk is a legtöbbet látogatottak voltak az utóbbi időben és hétfőre kiderül az is, hogy vajon a régi film megszentségtelenítését szajkózók vagy az azt annyira nem ismerő és minden rajzolt állatkára fogékony gyerekek (és családjaik) javára dől el a csata.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • z5oTtu #23
    Jah itt egy [LINK] az Egon és Dönci-hez.
    "új időszámítás" meg az uj "VUK"
  • z5oTtu #22
    "idehaza egy új időszámítás kezdetét jelölő animációs film"
    hehehe.

    Hat, nem lattam ezt a "vuk"-ot, de a kepek alapjan Egon és Dönci-nek a kozelebe sem er.
  • znono #21
    A filmbuzin elég korrekt kritikát olvashattok:).http://filmbuzi.hu/archives/2008/04/18/kis-vuk/#hozzaszolasszam
  • angol #20
    gátgyörgy egy undorító köcsög, asszem ennyi a véleményem az új vukról :)
  • Hoz_Hun #19
    Amúgy meg van egy olyan érzésem, a kritikusok tartanak ettől a bagázstól (a la filmes maffia "vukk" bagázs) és nagyon virágnyelven huzzák le.
    REMÉLEM VIKTOR TE NEM HUNYÁSZKODSZ MEG ÉS HOZOD A FORMÁD!
  • Hoz_Hun #18
    Én azt nem értem, hogy a Port-os kritikában azt írja a csóka (efes) az ár-ról, hogy "Meg kell mondjam, viszonylag olcsón, hiszen a harmadik Shrek-rész, mint egy stílusban közel álló, sikeres 3D-animáció, majdnem pontosan hússzor ennyi pénzből készült, mint a Kis Vuk. Kicsit megfordítva, mondhatjuk azt is, hogy hússzor jobb is."
    Na most az "Egon és Dönci" ennél jóval kevesebb pénzből készült és még így is tízszer jobb a vukknál. Meg aztán ha kevés a pénz a CGI-re akkor minek eröltetik. Szóval ne hogy már azzal takarózzanak, hogy azért sz*r mert kevés pénz volt rá!
  • znono #17
    Nem is szólva arról hogy az 1.4 milliárd döntő része kiknek a zsebébe vándorolhatott.Mert ez a szenny nem kerülhetett többe mint 400 millió, de ez is irdatlan soknak tűnik.Hacsak nem a studió takarítónője is havi egy millát vitt haza.
  • znono #16
    Tegnap volt a fókuszban Gát és csapata akik felelősek ezért a mocsokért.György barátunk szerint ez a több mint egymilliárd forint európai viszonylatban nagyon kevés.Szerintem hálát adhatunk az égnek, hogy nem kapott egy európai viszonmylatú összeget a kezébe.Ez is épp elég pazarlás volt!
  • sirpalee #15
    Van szerencsém néhány már elég régóta a szakmában ügyködő CG-sel együtt dolgozni... Hát elég durva szövegek voltak mikor meglátták az első trailert :) .
  • Mister #14
    mondjuk az igaz :( :)