Több százezer nézõt várnak a Kis Vukra
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hehehe.
Hat, nem lattam ezt a "vuk"-ot, de a kepek alapjan Egon és Dönci-nek a kozelebe sem er.
REMÉLEM VIKTOR TE NEM HUNYÁSZKODSZ MEG ÉS HOZOD A FORMÁD! <#hehe>#hehe>
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Na most az "Egon és Dönci" ennél jóval kevesebb pénzbõl készült és még így is tízszer jobb a vukknál. Meg aztán ha kevés a pénz a CGI-re akkor minek eröltetik. Szóval ne hogy már azzal takarózzanak, hogy azért sz*r mert kevés pénz volt rá!
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
shaken, not stirred
ahahahahahaaaaaaaaahhhahaaaaa :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd
max azért, mert mindenki fujolja meg nem várja meg hasonlok :D
Viktor megint alkotott
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
bammeg!
mégis mi került ezen annyiba? a sok késés, és a leggyengébb 3d animátorok megkeresésére kiküldött kommandósok?
Megosztotta? MEGOSZTOTTA?
Hát nem tudom, ami fórumos véleményt láttam (párszázat) abból összesen 2db volt pozitív. A Macskafogót is kritizálták sokan, de nagyságrendileg azért ott tényleg sokaknak tetszet. Az egyhangulag sz*rnak titulálás az nem megosztás szerintem.
És akkor nem írtam mit szólt hozzá a magyar CGI közösség, hogy ilyen dologgal égetik õket kül és belföldön ...
No meg nem mellékesen külön internetes peticiót indítottak a "Kis VUK" ellen.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.