23
-
#23 Jah itt egy [LINK] az Egon és Dönci-hez.
"új időszámítás" meg az uj "VUK" -
#22 "idehaza egy új időszámítás kezdetét jelölő animációs film"
hehehe.
Hat, nem lattam ezt a "vuk"-ot, de a kepek alapjan Egon és Dönci-nek a kozelebe sem er. -
znono #21 A filmbuzin elég korrekt kritikát olvashattok:).http://filmbuzi.hu/archives/2008/04/18/kis-vuk/#hozzaszolasszam -
angol #20 gátgyörgy egy undorító köcsög, asszem ennyi a véleményem az új vukról :) -
Hoz_Hun #19 Amúgy meg van egy olyan érzésem, a kritikusok tartanak ettől a bagázstól (a la filmes maffia "vukk" bagázs) és nagyon virágnyelven huzzák le.
REMÉLEM VIKTOR TE NEM HUNYÁSZKODSZ MEG ÉS HOZOD A FORMÁD! -
Hoz_Hun #18 Én azt nem értem, hogy a Port-os kritikában azt írja a csóka (efes) az ár-ról, hogy "Meg kell mondjam, viszonylag olcsón, hiszen a harmadik Shrek-rész, mint egy stílusban közel álló, sikeres 3D-animáció, majdnem pontosan hússzor ennyi pénzből készült, mint a Kis Vuk. Kicsit megfordítva, mondhatjuk azt is, hogy hússzor jobb is."
Na most az "Egon és Dönci" ennél jóval kevesebb pénzből készült és még így is tízszer jobb a vukknál. Meg aztán ha kevés a pénz a CGI-re akkor minek eröltetik. Szóval ne hogy már azzal takarózzanak, hogy azért sz*r mert kevés pénz volt rá! -
znono #17 Nem is szólva arról hogy az 1.4 milliárd döntő része kiknek a zsebébe vándorolhatott.Mert ez a szenny nem kerülhetett többe mint 400 millió, de ez is irdatlan soknak tűnik.Hacsak nem a studió takarítónője is havi egy millát vitt haza. -
znono #16 Tegnap volt a fókuszban Gát és csapata akik felelősek ezért a mocsokért.György barátunk szerint ez a több mint egymilliárd forint európai viszonylatban nagyon kevés.Szerintem hálát adhatunk az égnek, hogy nem kapott egy európai viszonmylatú összeget a kezébe.Ez is épp elég pazarlás volt! -
sirpalee #15 Van szerencsém néhány már elég régóta a szakmában ügyködő CG-sel együtt dolgozni... Hát elég durva szövegek voltak mikor meglátták az első trailert :) . -
Mister #14 mondjuk az igaz :( :) -
#13 "Az érdeklődés nagysága abból is lemérhető, hogy a filmmel kapcsolatos hírek nálunk is a legtöbbet látogatottak voltak az utóbbi időben és hétfőre kiderül az is, hogy vajon a régi film megszentségtelenítését szajkózók vagy az azt annyira nem ismerő és minden rajzolt állatkára fogékony gyerekek (és családjaik) javára dől el a csata."
ahahahahahaaaaaaaaahhhahaaaaa :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd
max azért, mert mindenki fujolja meg nem várja meg hasonlok :D
Viktor megint alkotott -
#12 A kommandósokba fektetett összeget még megérteném, ők jó munkát végeztek. -
Mister #11 1,4 milliárd?!
bammeg!
mégis mi került ezen annyiba? a sok késés, és a leggyengébb 3d animátorok megkeresésére kiküldött kommandósok? -
znono #10 Már nagyon várom a sok lehúzó kritikát és kívánom, hogy se a kritikusok, se a nézők akik rá vették magugak erre a förtelmere ne bánjanak kesztyűs kézzel amikor pocskondiázzák majd ezt a silány szart. -
Inquisitor #9 "A centi vágása befejeződött, ma került mozikba a Kis Vuk, melynek elkészülte, akárcsak a Macskafogó 2, megosztotta a közönséget,"
Megosztotta? MEGOSZTOTTA?
Hát nem tudom, ami fórumos véleményt láttam (párszázat) abból összesen 2db volt pozitív. A Macskafogót is kritizálták sokan, de nagyságrendileg azért ott tényleg sokaknak tetszet. Az egyhangulag sz*rnak titulálás az nem megosztás szerintem.
És akkor nem írtam mit szólt hozzá a magyar CGI közösség, hogy ilyen dologgal égetik őket kül és belföldön ...
No meg nem mellékesen külön internetes peticiót indítottak a "Kis VUK" ellen. -
Hesztia #8 Kár, hogy a felújított változatát nem lehet már kapni.:S -
#7 szerintem a jegy árának töredékéért inkább a szülők vegyék meg az eredeti Vuk-ot DVD-n. -
#6 Kis Vuk topik....
aki meg merte nézni majd oda jöjjön. ;) -
#5 mond ki nyugodtan, hogy "szar"... erre úgysincs szebb és kultúráltabb szó... -
OJ #4 Csak várjanak.... -
#3 másfél milliárdból biztos elkülönítettek erre a célre is egy kicsit. ;) -
Hesztia #2 Mennyit fizetnek az sg-nek azért, hogy hetentr ontsa magából a cikkeket erről a förtelemről? Többszázezer néző? LOL! -
A1274815 #1 Nem nagyon hatott meg az előzetese.