Szekeres Viktor

Sorozat a templomos lovagokról

Mostanság egyre több a minisorozat - sokan ugyanis jobban szeretik a sorozatok és filmek egyfajta hibridjét, a több részből álló, ám lezárással rendelkező történeteket. Az NBC nekik is akar kedvezni legújabb próbálkozásával.

Az NBC a téli hónapokra egy 4 részes minivel kínálja meg nézőit. A tárgy pedig Raymond Khoury regénye, Az utolsó templomos lovag (The Last Templar) A történet szerint a mai Manhattanben négy, templomos lovagnak öltözött álarcos lovas léptet ki a Central Parkból, végigüget az Ötödik sugárúton a Metropolitan Múzeum lépcsőjéig, ahol a "Vatikán kincsei" kiállítás megnyitója zajlik.


A lovasok áttörnek a tömegen, kíméletlenül legázolva mindenkit, aki az útjukba áll. A megnyitón részt vevő archeológus, Tess Chaykin néma döbbenettel figyeli, ahogy a lovasok vezetője kiválaszt egy furcsa, fogaskerekes eszközt. Mond néhány rejtélyes latin szót, miközben mély tisztelettel magához veszi, majd kivonul társaival, és eltűnnek az éjszakában.

Az évszázados rejtéllyel operáló kalandos és akciódús minisorozat főszereplői az Oscar-díjas Mira Sorvino, az Alias-ból ismert Victor Garber és Omar Sharif lesznek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • koschwarz #1
    aha.