Szekeres Viktor

Visszatér hozzánk a Harmadik műszak

A Vészhelyzet nyomvonalán (azonos készítők és egybefolyó epizódok) elinduló Harmadik műszak az utóbbi évek idehaza egyik legnézettebb sorozata volt, azonban az RTL Klub folytonos időpont-változtatásaival sok nézőt ijesztett el.

Mindezek ellenére a szombat délutáni 5. évadot követő hatodik szezon a dupla részekkel ismét remek nézőszámokat hozott, a mentősökről, tűzoltókról és rendőrökről szóló akciódús és olykor bizony elég durva képsorokkal szolgáló sorozat az őt megillető helyen fejezte be magyarországi sugárzását - Amerikában ugyanis az NBC csatorna gyenge nézettsége miatt levette adásáról a szériát a 6. évad végeztével.

Bár az RTL Klub az 5-6. évadot még kétszer megismételte az éjszakai órákban, a kezdő szezon csak a kiadott DVD-n volt elérhető - eddig, hiszen az AXN májustól kezdve ismét elkezdi adni a sorozatot, mégpedig az első évadtól kezdve.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ziipp #6
    "Amerikában ugyanis az NBC csatorna gyenge nézettsége miatt levette adásáról a szériát a 6. évad végeztével." - Nem tudják ezek, h mi a jó. :x
  • Shodan #5
    Kimondta hogy folytatják. Újra elkezdik adni az első évadtól.
  • Broafka #4
    hogy az istenbe folytatták ezt a sorozatot? ennek vége volt nem?
    leégett az örs, szétváltak a csapatok, mindenki ment a maga útján, teljes befejező szöveg volt! :-/
  • ziipp #3
    Jó sorozat! Nekem az volt a kedvenc részem, amikor Sullivan lelőtte az ~orosz/ukrán maffiózót, aki megölette a feleségét. Meg egyáltalán, ő a legjobb karakter! De a végére elbaszták a szinkronját... régebben volt egy jó reszelős, jellegzetesen kiábrándult hangja, ami jól ilett a karakteréhez, és képesek voltak betenni helyette egy "gepárdok párzását figyelhetjük meg" hangot. FU!

    Egy dolgot nem értek, miért nem ment el plasztikai sebészhez Bosco! LOL! Ez már régóta kikívánkozott belőlem (bocs). :)
  • Wittgen #2
    Egyik legjobb sorozat volt. A csúcspont drámai tekintetben az a rész volt számomra, mikor a droglaboros felrobbanó kocsija miatt több tűzoltó is meghalt, köztük szegény szöszi is (elég brutál módon). Na, azon a részen még én is hullajtottam pár könnycseppet...

    Egyébként a Marcia Cruz-karakter tetszett a legjobban. Amiben feltűnt, ott akció volt dögivel.

    Egyébként sorozathoz képest (kis költségvetés) elég jó sztorik és megvalósítások voltak benne, a színészek meg elég jól kiforrták magukat, nagyszerűen hozták a karaktereket.
  • Tresh #1
    Ez jó! Már várom!