Szekeres Viktor

Kitűzték a Kis Vuk premierjét

Most már csak az a kérdés, hogy a 3D-animációs film a bevételek és népszerűség tekintetében a Titanic útját fogja-e bejárni vagy a többi, sokáig húzott-halasztott film táborába áll be?

Általában ugyanis, amikor fél-egy évvel később kerül bemutatásra egy film, a többszöri premierdátum-módosításba belefáradt közönség elveszti érdeklődését és megbuktatja azt - tavaly is számos példa volt erre, csak az amerikai premiereket végigzongorázva.


A nem sok ellenpélda egyike épp az a Titanic, melynek fél éves halasztása (is) lehetővé tette, hogy minden idők legnagyobb mozis bevételére tegyen szert, épp ezért még nem kezdjük temetni a sikerkovács Gát György Kis Vukját, mely a tavaly áprilisra, majd szeptemberre és decemberre kitűzött bemutató helyett végre áprils 17-én kerülhet moziba. Idén.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Rundstedt17 #25
    azért vicces lex gagyibb mint a macskafogó 2:DD
  • Hirvaer #24
    Egy olyan nagyszerű nevet, mint a Vuk tönkretenni ezzel a semmitmondó cgi förtelemmel... a mai világban már semmi sem szent
  • adam first #23
    Jó, csak hát ugye a Wall-e Pixar Animation és ők már 1985-ben komolyabb teljesítményt nyújtottak, mint a kis deviáns Vuk.
    Muszáj, minden örök klasszikust meggyalázni a magyaroknak. A nagy kommunizmusban az összetartásnak köszönhetően kellemes produkciók születtek, ugyanez a mai világban megismételhetetlen. Kb. fél éve, láttam a „gigászi produkció” bemutatóját. Hát nekem csak annyi ugrott be a meséről, hogy merénylet ez a CGI a gyerekek ellen. Vuk képe alól, pedig csak ez a szlogen hiányzik „Karak szerinted, én normálisnak születtem”.
  • freemanone #22
    AD-Block plus rulZ

    cikkhez: valaki írta lentebb, hogy ugrálós platform cucc. Megnéztem a trailert és télleg a régi Crock és társai szintet hozza... kicsit "jobb" grafikával :S
    selejtes, pedíg mennyire szerettem :( elbasznak minden jót folytatásokkal meg feldolgozással... lassan egy 3éves gyerek is azt fogja mondani, hogy: apu ugye nem arra a vacakra viszel el moziba? irtsuk a szemetet!

    cikkíró: NC
  • MiZo81 #21
    bvalek2:
    Igazad van, használni kell vmi jó ad-blockert, vagy tűzfalat.
    Egyszer rendszertelepítés után benéztem iwiw-re, még nem volt beállítva a tűzfal,
    és áradtak a reklámok. Úgy elképedtem, hogy beírtam az üzenőfalra, hogy mi ez a
    sok szar?

    Pl. a tűzfalam ad-blokkolójával ezen az oldalon most egy icike-picike Google-reklám, meg egy szintén kicsi, piroskeretes reklám csúszott át. :)
  • bvalek2 #20
    Nem a negatív hozzászólások arányát nézik, hanem a hozzászólások abszolút számát. Mert attól (is) függ, hogy hányan nézték meg a reklámokat az SG-n. És ebből a szempontból Viktorkánk igen produktív, majd hülye lesz a szerkesztőség megválni tőle, ha így nyomja fel a látogatószámot, amit a Google meg a Median mér, és a reklámozók perkálnak érte rendesen.

    A cikk információtartalma lényegtelen, ez nem egy törvényileg szabályzott közszolgáltató médium, hanem egy privát vállalkozás. Van még rajta kívül más, amit olvasni lehet, ettől verseny a verseny. Esetleg kitalálhatnának egy közös etikai kódexet, amit minden cikkíró betart, de nincs rá igény, a reklámozók gátlástalansága és a kellően primitív olvasók kifogyhatatlan utánpótlása miatt (ez is egy jó példa arra, mennyire rossz, ha bedobjuk a gyeplőt a lovak közé, hosszútávon kontraproduktívvá teszi a társadalmat).

    Jómagam is összerúgtam a cikkíróval már a port, de igazából a filmkritika egy komolytalan téma, szóval se megsértődni, se végleges következtetéseket levonni nem érdemes. És látod, én is itt vagyok, és kommentelek
    (de azért a reklámokat blokkoltam )
  • NEXUS6 #19
    Én az ilyen műfajból mostanában a Wall-e címűt várom, a tréleren is összeröhögtem magam. Tudom a korral hülyülök.;)
  • Seth #18
    Ez divat lett itt az sg-n, hogy a cikkírókat fikázni és földbe kell döngölni? Nem védeni akarom,nem is ismerem Sz. Viktort, de akkora bunkó dolog ilyet beírni és már nagyon unalmas,hogy minden egyes cikknél vkinek tutira be kell írnia vmi tahóságot (tudom,akkor ne olvassam..).
  • NEXUS6 #17
    A Pirosszka rondább volt, aztán az egy gyenge közepes cgi-filmnek még is elment. Volt benne 1-2 jó polyén is, meg is vettem occsó DVD-n;)
  • Aram95 #16
    Szerintem Macskafogó 2 egész jó volt...
    De ennek már eleve annyi a 3D miatt.