Szekeres Viktor

Új hazai talkshow indult

A TV2 és az RTL Klub után a Magyar Televízió is megpróbálja beszélgetős műsorral meghódítani a nézőket, abban bízva, hogy nem csak a 49 éven felüli lakosság dönt úgy, hogy a "magyar egy"-et választja esti szórakozásául.

Az új talkshow, a Szulák és más műsorvezetője pedig nem más lett, mint Szulák Andrea, akinek TV2-es beszélgetős műsora bár a nézettségi versenyben folyamatosan vereséget szenvedett, a csatorna afféle presztizsműsorként mégis megtartotta.

A szülési szabadságáról visszatérő Szulák nemrég az ugyancsak m1-es valóságshow, a Társulat zsűrijében foglalt helyett. Legújabb, kedd estére tervezett esti beszélgetős produkciójának alapját mindig egyetlen téma fogja szolgáltatni, melyet 4 meghívott vendégével fog körbejárni - miközben olykor dalra is fakad.

Az 1. rész az újrakezdésről szólt és 1 millió 46 ezren látták, s a beszélgetőpartnerek Ungár Anikó bűvész, Kupa Mihály politikus, Tóth Frank vízilabdázó és Zsédenyi Adrienn énekesnő voltak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • chuky123 #6
    Nincs is Szulák show a tv2 ön helyette "Claudia" show van nem is értem ezt a hírt.
  • Tomalak #5
    Vmiért ezt olvastam elsőre: A fogyási szabadságáról visszatérő Szulák...
  • Csaba42 #4
    "Az új talkshow, a Szulák és más műsorvezetője pedig nem más lett, mint Szulák Andrea,..."
    Egyébként ki nem gondolta volna! Komolyan mondom, a műsor címe hallatán ködös lepel takarta be a fejem, de most, hogy tudom, ki lesz a műsorvezető, már egyből világos minden. Egyébként meg mertem volna rá esküdni, hogy Csonka András lesz, de úgy tűnik, tévedtem.

    Ja, és Szulák nem dagadt, csak nem elég magas a súllyához képest!
  • AZTA #3
    Nem unják még ezt a dagadékot? Meg mi az hogy presztizsből megtartották a tv2-n, akkor ennyi erővel sok szart meg lehetne tartani..
  • Csaba42 #2
    Wooooow, legtitkosabb vágyam végre teljesült, jupijéééé!!!!
  • bertino #1
    dejóóóóóóóóóóó
    igen, ez kellett...