Szekeres Viktor

Nézettségi rekordot dönt itthon Uri Geller?

A TV2 Az igazság ára mellett a Kiválasztott című showműsortól vár nagy eredményeket tavasszal, ez az új vezetés legitimitásának bizonyítéka is lehetne. A hónap végén, szombat este induló illuzionista show már keresi a résztvevőket.

"A kiválasztott" címmel indul március 29-én a TV2-n az a show, amely már több országban rekordnézettséget hozott a műsort sugárzó csatornáknak. A műsorban Uri Geller, a magyar származású, világhírű mentalista keresi méltó utódját a magyarok közt, akik véleménye szerint "rendelkeznek valami olyan képességgel, ami megkülönbözteti őket, a gondolatvilágukat más európai emberektől". A műsorvezető Somogyi Zoltán lesz.


Március 29-től kezdve nyolc alkalommal, élőben lesz alkalmuk a magyar nézőknek meggyőződni arról, hogy élnek hazánkban olyan emberek, akik még a világhírű mentalistát, Uri Gellert is képesek megdöbbenteni.

A TV2 sajtóközleménye szerint a helyszínen, a közel 1000 négyzetméteres stúdióban egy 100 fős stáb dolgozik azon, hogy az élő műsorban résztvevő 10 mentalista produkcióihoz a körülmények biztosítottak legyenek, és a nézők egy látványos és megdöbbentő show részesei legyenek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • okularum #78
    Ez a műsor hasonlított arra, amikor David, ill. Dávid Merlini bebetonoztatta magát, és a Dunába engedték. Azon is sokat röhögtem, de ez most, ha lehet még vidámabbra sikeredett. A "Titokzatos Fiatalember"-től, a "Rejtelmes utak Vándorá"-ig, (Ezeket az elcsépelt jelzőket azóta is sokat emlegetjük a családban...) a szereplők mindent megtettek, hogy megállják a helyüket néhány egyszerű bűvésztrükk bemutatásával. Ám az, hogy egy profi tévés csapat olyan bakit megenged magának, hogy K. Zita nem ismeri az órát...! A trükköket már többen bemutatták jobban, sőt sokkal jobban, de nem is ezen van a hangsúly, hanem magán a műsoron, amely olyan apró tényeket figyelmen kívül hagy, hogy több tízezer telefont nem tud 4 telefonos hölgy 30 perc alatt fogadni és, ha Uri G. kb. 1 hete van Magyarországon, mikor volt alkalma ill. lehetősége, hogy az egyik szereplővel olyan mély lelki kapcsolatot alakítson ki, hogy gondolatban tudnak beszélgetni egymással! (Ezt is be lehetett volna mutatni, hiszen egy beépített ember gondolatait nem nehéz kitalálni.) Persze ezt nem láthattuk...
    Szóval nagyon tetszett a műsor, de nem azért, mert tényleg jó volt, hanem azért, mert tele volt bakikkal, elszólásokkal, klisékkel, közhelyekkel. Régen nevettünk ennyit. Ha együtt lesz a család, megnézzük a következőt is!
  • willcox #77
    Öcsisajt! Ott én azt írtam, hogy nincs egyértelmű bizonyíték rá, az egyelőre csak egy hipotézis, elmélet. Megint csúsztatsz, félrebeszélsz. Ahhoz meg semmi közöd, hogy mihez szólok hozzá, és mihez nem. Úgy látom, hogy az érveid elfogytak, azért huzakodtál ezzel elő, de ez nagyon gyenge dolog volt. Jellemző ez a fajta magatartás az olyanokra mint te (ugye érted?).
    Ebben a topicban mindenki elmondta, hogy milyen hülye vagy, erre elkezdtél szélmalomharcot folytatni, meg személyeskedéssel vádolni mindenkit. Kíváncsi vagyok, hogy mikor kezdesz majd el antiszemitizmust is előhozni.
  • Tinman #76
    Tudjuk... fekete lyukak sem léteznek, onnan is távoztál :-D
  • willcox #75
    Értelmes eszmecserét valóban nem tudtunk folytatni. Ahhoz ugyanis neked is értelmesnek kellett volna lenned.
  • Tinman #74
    Unlak
    Kevés voltál egy értelmes eszmecseréhez, try agian, csak ne velem.
  • willcox #73
    "De ha egyszer magyar származású...még ha felkötöd magad akkor is." - Ez aztán az érvelés! MEGALOL!!!
    Annak idején az elhíresült és meghamisított köteles beszéd alapján most azt mondhatnám (szintén meghamisítva), hogy te azt akarod, hogy kössem fel magam. Nem szép dolog!
  • willcox #72
    Vicces emberke lehetsz.
    Szerinted a zsidók Magyarországról származnak? Mindkét szülője zsidó volt. Ráadásul haza is mentek. Uri Geller mitől lenne magyar? Nem kevered te a származást és az állampolgárságot egy kicsit? Amit írtál, az pont illik rád: "Legalább ha belekötsz valami legyél tisztában alapvető fogalmakkal" (ez is zavaros, mert nem valami, hanem valamibe).

    "Ja, az FBI és a rendőrség is a filmtrükkök miatt kéri parafenomének segítségét" - ezek csak nevetséges bulvárhírek. Te mindent elhiszel? Látszik, hogy nem alakult ki a kritikai érzéked, álomvilágban élsz.

    A zagyva mondatodra bőven elég volt annyit válaszolnom.
  • Tinman #71
    "Uri Geller mellesleg nem magyar, hanem zsidó származású."-osztottad ki ezzel a cikk szerzőjét.

    De ha egyszer magyar származású...még ha felkötöd magad akkor is.
    Ha neked mindkét szülőd nepáli, és kivándorolnak Mandzsúriába, akkor te egy indokínai származású Mandzsúr vagy.

    Legalább ha belekötsz valami legyél tisztában alapvető fogalmakkal.

    "filmtrükkről meg még nem hallottál?"
    Ja, az FBI és a rendőrség is a filmtrükkök miatt kéri parafenomének segítségét. Keress rá a barátodban, kismillió ilyen estről van hivatalos anyag.

    "de egyébként nem lehetséges."
    Hát ez igen! Sziklaszilárd érveid vannak, le a kalappal.
    Hogy is írtad... ja így --->"Érvelni nem tudsz, de ezt már bebizonyítottad."
  • willcox #70
    Érvelni nem tudsz, de ezt már bebizonyítottad.

    "Szülei, Gellér Izsák és Freud Manci Magyarországról vándoroltak Izraelbe. Anyanyelve magyar" - vagyis zsidók a szülei. Szerinted a Magyarországon élő zsidók héberül beszélnek, vagy magyarul?
    Azt nem a cikkíró dönti el, hogy Uri Geller magyar vagy zsidó. "Szép" is lenne, ha egy cikkíró véleménye lenne bármilyen témában a meghatározó.

    "tonnányi video van amelyikben parafenomének tevékenykednek" - filmtrükkről meg még nem hallottál?

    "Akkor írd le az egész parafenomén témát, ha legalább 1 tehetségessel találkoztál... addig, meg lehetséges nem?" - Ez eléggé zagyva mondat volt, de egyébként nem lehetséges.
  • Tinman #69
    Baromira kezdem unni, hogy csak beleböfögtök a világba és szart se tudtok a témában.

    1. "Szülei, Gellér Izsák és Freud Manci Magyarországról vándoroltak Izraelbe. Anyanyelve magyar." VÁGOD????
    2. Címezd a cikkírónak, hogy szerinted nem magyar származású, legfeljebb majd ő mondja meg, hogy kár volt ide egy sort is írnod.

    "Nem úgy lenne normális, hogy az állításodat bizonyítékkal támasztod alá?"
    Ezerszer megbeszéltük már, hogy tonnányi video van amelyikben parafenomének tevékenykednek, meg tonnányi van amiben csalókat lepleznek le.

    Akkor írd le az egész parafenomén témát, ha legalább 1 tehetségessel találkoztál... addig, meg lehetséges nem? -költői kérdés volt, válasz szükségtelen.