MTI

Melegcsókot a szappanoperába!

Egy fél évszázada futó amerikai szappanopera rajongói kampányt indítottak, hogy a sorozat homoszexuális párja gyakrabban csókolózzon a képernyőn, ahogy ez szerintük természetes lenne.

Az As the World Turns (Ahogy a világ változik) című, nappal vetített sorozatban Luke és Noah között augusztusban csattant el az amerikai szappanopera-történet első melegcsókja - s azóta semmi. Ezt mutatja az a számláló is, amelyet az esemény alkalmából nyitott rajongói honlapon helyeztek el. A csalódott nézők sem karácsonykor, sem Bálint-napon nem láthatták a hősöket csókolózni a CBS produkciójában, amit legalábbis "különösnek" tartottak.


Az egyik New York-i rajongó nem is hagyta ennyiben a dolgot, és kampányt indított a neten, hogy alátámassza, mekkora tábora van a témának, egyúttal levélben fordult a tévétársasághoz panasza orvoslásáért. A férfi szerint a szappanopera meleg párját "cenzúrázzák" vagy legalábbis "megkülönböztetve kezelik". A magát évtizedek óta sorozatfüggőnek valló tévénéző úgy vélte, példátlan, ami a karácsonyi epizódban történt: mielőtt a két ajak összeforrhatott volna, a fagyöngyre siklott a kamera.


A produkció szóvivője azzal védekezett, hogy csupán "kreatív döntésről" volt szó. A CBS nappali műsoraiért felelős vezető pedig egyenesen azt nyilatkozta: "Ha (a rajongók törekvése) azt jelzi, hogy természetessé vált a fizikai kapcsolat, támogatni fogom" - idézte a BBC.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Mirtil #14
    Fiúk a klubból esetleg?
  • Narxis #13
    Nem szabad csúnyákat írni.
  • Csaba42 #12
    Nah, vmelyik modi serkentőt vett be, mert törölte a hsz-em. Persze, ha azt mondanám, hogy "Gyurcsány takarodj" meg "Kommunista", az rendben is lenne, ugyebár?
  • N3ro #11
    Szerintem nagyon jó volt ez a csók jelenet, felizgatott
  • Dark Angel 666 #10
    fújj , ezeket a videókat nem kellett volna ide berakni
  • neptum #9
    és ezt huanita láta hogy a férje megcsalja egy csávóval ?:D
  • Dakkon #6
    hubasszus, mennyire félrekavarodtam saját magamat. szal, mint hetero nem csokoloznék csávókkal még film kedvéért sem.
  • Dakkon #5
    mondjuk ha én lennék a szinész és nem lennék meleg, nem csinálnám az életbe sem, semmi pénzért. ha hetero lennék. télleg ezek a szinészek mik? heterok vagy homok?
  • Dakkon #4
    pedig én is így vok vele. nem zavarnak. csak engem hagyjanak békén.
  • Locutus51 #3
    02 - semmi bajom a melegekkel (amíg békén hagynak).

    Ilyen ember is kevés van...