Szekeres Viktor

Az RTL Klub leveszi műsoráról a Balázs Show-t

Minden bizonnyal sok gyerek és tinédzserkorú rajongó kámpicsorodhat el, ugyanis ezen korosztályok körében rettentő népszerű Balázs - A szembesítőshow című talkshow lekerül a csatorna műsoráról.

Miközben Sebestyén Balázs kvízmesteri pozícióban, a Széffel, váltani fogja márciusban a Legyen ön is milliomossal februárban viszonylag gyengén szereplő Vágó Istvánt, addig a műsorvezető délutáni talkshow-ja egyelőre lekerül a képernyőről, hogy helyet adjon az RTL Klub új valóságshow-jának, a Vacsoracsatának. (A Balázs Show egyébként ebben az évadban nem egyszer alulmaradt a TV2-vel szemben, ellenben a fél hatos Mónika Show sikersorozatához nem férhet kétség.)


A Balázs-show nézői így gasztrónómiai örömökkel kárpótolhatják magukat, bár a napi rendszerességgel jelentkező "főzzünk egymásnak" alapokra épülő reality minden bizonnyal nem feltétlenül a fiatal korosztálynak fog sok örömet szerezni. Az átlagemberek főzőcskézése helyett viszont az első héten még hírességeket lehet látni a képernyőn, többek között Soma Mamagésát, Bea asszonyt, Sütő Enikőt és Benkő Dánielt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Lavigne #27
    i agree :) kb ezért mondtam hogy "kéne". viasaton néztem eddig a simpson családot, de hát a rák vigye el őket, hogy kicserélték a kölykökre.
  • Adamul #26
    aszittem ennél lejjebb már nem süllyedhet a színvonal...
  • [HUN]PAStheLoD #25
    tudom hogy van, sőt, külföldön nagyon tehetséges honfitársaink közül jó pár találta meg a szerencséjét. abban is biztos vagyok, hogy ma is több kiváló magyar elme alkot, tevékenykedik idehaza, csak sajnos nem volt alkalmam megismerni, hallani, látni őket vagy találkozni velük.
  • szvini #24
    ja de amugy, hála a jo égnek hoyg nem megy ez a szar egy joo darabig :D, igaz tv hijján enm si néztem, de igy szerencsére másnál sem fogom látni, ahol van tv :D, Inkább kockulok az interneten :D, had válasszam már ki én, hogy min akarok elhűlyülni :D, ne a tv mondja meg.
  • szvini #23
    na a főzős dolog már sokkal jobb ötlet, csak a ott rontották el az egészet hogy Soma, meg Bea asszony, ezek miota hirességek? Bár lehet hogy csak én gondolok rossz személyekre :D:D:D
  • god25 #22
    Mi lesz a sok orkkal ezek után? Ki fogja fizetni nekik a szocpol mellé az 5000.- Ft-os "fellépési" díjat? ááá a szívem megszakad miatt. ...de lehet, hülyeséget írtam és csak a monikashowban vannak?!
  • Komolytalan #21
    Előzőleg te írtad, hogy nem ismersz egyetlen magyar hírességet sem. Szerinted biztos hogy nincs egyetlen világszinten elismert magyar ember sem? Vagy csak te nem tudsz róla?
  • immovable #20
  • [HUN]PAStheLoD #19
    az a baj, hogy mást nem néznek. meg hogy mondjuk emellett nem olvasnak, tájékozatlanok, meg egyébként is buták és nem is akarnak tenni ellene, jó az úgy nekik :C (igen, becsmérlően szólok társadalmunk (?) bizonyos csoportjáról, csak ugye akinek nem inge.. :|)
  • bitbandita #18
    Benkő Dániel -a többitől eltérően- azért letett valamit az asztalra. Külföldön is elismert (nyugodtan nevezhetjük világhírűnek /és öntörvényűnek :)/) zenész, lant- és gitárművész. De őt talán pont ezért nem ismerik (a fiatalabb generáció biztos nem) annyira itthon, amiért pl Yonderboi sikeresebb külföldön. Tipikus magyar valóság: aki valódi értéket képvisel, az azért tűnik el a süllyesztőben vagy jobb esetben elvegetálgat, mert egyszerűen nincs igény az igazi értéket képviselő kultúrára, egyéniségekre, a szokatlan ill. kísérletező (amit külföldön úttörőnek hívnak, nálunk elvontnak), egyszóval "más" dolgokról már ne is beszéljünk. Itt Zámbó Jimmyt meg Győzikét lehet eladni, mert az kell a többségnek.