27
  • Lavigne
    i agree :) kb ezért mondtam hogy "kéne". viasaton néztem eddig a simpson családot, de hát a rák vigye el őket, hogy kicserélték a kölykökre.
  • Adamul
    aszittem ennél lejjebb már nem süllyedhet a színvonal...
  • [HUN]PAStheLoD
    tudom hogy van, sőt, külföldön nagyon tehetséges honfitársaink közül jó pár találta meg a szerencséjét. abban is biztos vagyok, hogy ma is több kiváló magyar elme alkot, tevékenykedik idehaza, csak sajnos nem volt alkalmam megismerni, hallani, látni őket vagy találkozni velük.
  • szvini
    ja de amugy, hála a jo égnek hoyg nem megy ez a szar egy joo darabig :D, igaz tv hijján enm si néztem, de igy szerencsére másnál sem fogom látni, ahol van tv :D, Inkább kockulok az interneten :D, had válasszam már ki én, hogy min akarok elhűlyülni :D, ne a tv mondja meg.
  • szvini
    na a főzős dolog már sokkal jobb ötlet, csak a ott rontották el az egészet hogy Soma, meg Bea asszony, ezek miota hirességek? Bár lehet hogy csak én gondolok rossz személyekre :D:D:D
  • god25
    Mi lesz a sok orkkal ezek után? Ki fogja fizetni nekik a szocpol mellé az 5000.- Ft-os "fellépési" díjat? ááá a szívem megszakad miatt. ...de lehet, hülyeséget írtam és csak a monikashowban vannak?!
  • Komolytalan
    Előzőleg te írtad, hogy nem ismersz egyetlen magyar hírességet sem. Szerinted biztos hogy nincs egyetlen világszinten elismert magyar ember sem? Vagy csak te nem tudsz róla?
  • immovable
  • [HUN]PAStheLoD
    az a baj, hogy mást nem néznek. meg hogy mondjuk emellett nem olvasnak, tájékozatlanok, meg egyébként is buták és nem is akarnak tenni ellene, jó az úgy nekik :C (igen, becsmérlően szólok társadalmunk (?) bizonyos csoportjáról, csak ugye akinek nem inge.. :|)
  • bitbandita
    Benkő Dániel -a többitől eltérően- azért letett valamit az asztalra. Külföldön is elismert (nyugodtan nevezhetjük világhírűnek /és öntörvényűnek :)/) zenész, lant- és gitárművész. De őt talán pont ezért nem ismerik (a fiatalabb generáció biztos nem) annyira itthon, amiért pl Yonderboi sikeresebb külföldön. Tipikus magyar valóság: aki valódi értéket képvisel, az azért tűnik el a süllyesztőben vagy jobb esetben elvegetálgat, mert egyszerűen nincs igény az igazi értéket képviselő kultúrára, egyéniségekre, a szokatlan ill. kísérletező (amit külföldön úttörőnek hívnak, nálunk elvontnak), egyszóval "más" dolgokról már ne is beszéljünk. Itt Zámbó Jimmyt meg Győzikét lehet eladni, mert az kell a többségnek.
  • OliApa

Korrekt.
  • [HUN]PAStheLoD
    hirtelen belegondolva nem tudok mondani egyetlen egy magyar híres embert se. nem összetévesztendő a celeb/híresség kalapba eső médiakurvákkal :| hol van egy kiváló magyar író, költő, orvos, mérnök, tudós, tanár, államnő/államférf, színész? a TV és a a vizuális tömegbutításból kinőtt celebkultúra(!?!?!?) szépen megszőtte a maga hálóját, (bel)tenyészik, rohad és jól elvan. kitermeli magának a képernyőre valót. míg 10 éve egy híresség nem attól vó't hírös, hogy megverték/megvert valakit a mónikába', hanem attól, hogy letette valamit az asztalra, ehhez képest ma .. :C gyász, bazdmeg.
  • god25
    Hála a jó Istennek!!!
  • sipiatti
    Számomra az a hihetetlen hogy az alsókategóriás, putrivihar-témákat felvonultató "Maóni-ka Só"-nak van egyáltalán nézettsége. Ja igen, tudom: Mónika aztán "tuggya", az megmondja a frankót... lol, LOL, sőt GIGALOL
  • mrzed001
    A magyar fiatalság elhülyüléséért felelős személyek ... permbant nekik
  • Csaba42
    Ők a mai magyar hírességek, légy büzske rájuk. Milyen hírességeket akarsz még rajtuk kívül? Ilyen Clint Eastwood meg Nicholas Cage, vagy Elton John féle kis suhancokat, vagy mi? Britni Szpírszeket a népnek! Magyar poszterre magyar énekest, magyar TV-be magyar színészt!!!
  • Csaba42
    De ezt most miét kellett???? Most mit fog nézni a sok ikúbetyár tinédzser, mibő fognak okúni, a Zóbánbó?
  • Gladiator
    Csak tudnám, hogy miért kellett egy összevágott képet betenni. Elég erősen látszik, hogy balázs ki van vágva és be van mögé rakva, az a... mi az egyáltalán? egy folyosó?
  • HJPOWER
    Végre egy jó hír. Már csak a Máónikát kell bannolniuk és nem érdekel mi lesz helyette, rosszabb nem lehet. Éljen a színvonal. bazzzz... ;)
  • pauly
  • akyyy
    hát igy nekem se nagoyn jutnak eszembe hogy kik ezek:D somát tudom ki csak azt nem hogy mit tett le az asztalra, bea asszonyrol nem is besélve
  • immovable
    az első héten még hírességeket lehet látni a képernyőn, többek között Soma Mamagésát, Bea asszonyt, Sütő Enikőt és Benkő Dánielt.

wow micsoda hírességek.kikezek???????
  • redfish
    HURRÁ!
    Még a Mónikát, Győzikét és bandáját, Kiszel Tündét, Majkát, Leót, Stohl Bucit, Soma Mamagésát és a többi hülyét kellene kiseperni és talán akkor újra nézném megint a Retekklubot.
  • virs lee
    Én tévét se nézek már vagy 4-5 éve, és nem bánom hogy fingom sincs a sorozatokról, reklámokról, melyik 10-20 éves (ennek olcsó a jogdíja) unalomig ismételt "sztármozit" nyomják éppen. Talán a discovery / spectrum ami miatt néha elgondolkodok hogy vissza kéne rakni a tvtuner kártyámat a gépbe, de még az se mozgat.
  • Lavigne
    biztos lesz egy pár ezer ember aki krízisnek éli majd meg. szerintem kur*a gáz, hogy ilyet kéne nézni barátok köztig bezárólag. rorfl
  • [HUN]PAStheLoD
    neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!'1111111 csak a balázst neee!!!111

• Darth Sith
    hogyan fogok tudni ezután élni..?