27
-
Lavigne #27 i agree :) kb ezért mondtam hogy "kéne". viasaton néztem eddig a simpson családot, de hát a rák vigye el őket, hogy kicserélték a kölykökre. -
Adamul #26 aszittem ennél lejjebb már nem süllyedhet a színvonal... -
#25 tudom hogy van, sőt, külföldön nagyon tehetséges honfitársaink közül jó pár találta meg a szerencséjét. abban is biztos vagyok, hogy ma is több kiváló magyar elme alkot, tevékenykedik idehaza, csak sajnos nem volt alkalmam megismerni, hallani, látni őket vagy találkozni velük. -
szvini #24 ja de amugy, hála a jo égnek hoyg nem megy ez a szar egy joo darabig :D, igaz tv hijján enm si néztem, de igy szerencsére másnál sem fogom látni, ahol van tv :D, Inkább kockulok az interneten :D, had válasszam már ki én, hogy min akarok elhűlyülni :D, ne a tv mondja meg. -
szvini #23 na a főzős dolog már sokkal jobb ötlet, csak a ott rontották el az egészet hogy Soma, meg Bea asszony, ezek miota hirességek? Bár lehet hogy csak én gondolok rossz személyekre :D:D:D -
god25 #22 Mi lesz a sok orkkal ezek után? Ki fogja fizetni nekik a szocpol mellé az 5000.- Ft-os "fellépési" díjat? ááá a szívem megszakad miatt. ...de lehet, hülyeséget írtam és csak a monikashowban vannak?! -
Komolytalan #21 Előzőleg te írtad, hogy nem ismersz egyetlen magyar hírességet sem. Szerinted biztos hogy nincs egyetlen világszinten elismert magyar ember sem? Vagy csak te nem tudsz róla? -
#20 -
#19 az a baj, hogy mást nem néznek. meg hogy mondjuk emellett nem olvasnak, tájékozatlanok, meg egyébként is buták és nem is akarnak tenni ellene, jó az úgy nekik :C (igen, becsmérlően szólok társadalmunk (?) bizonyos csoportjáról, csak ugye akinek nem inge.. :|) -
bitbandita #18 Benkő Dániel -a többitől eltérően- azért letett valamit az asztalra. Külföldön is elismert (nyugodtan nevezhetjük világhírűnek /és öntörvényűnek :)/) zenész, lant- és gitárművész. De őt talán pont ezért nem ismerik (a fiatalabb generáció biztos nem) annyira itthon, amiért pl Yonderboi sikeresebb külföldön. Tipikus magyar valóság: aki valódi értéket képvisel, az azért tűnik el a süllyesztőben vagy jobb esetben elvegetálgat, mert egyszerűen nincs igény az igazi értéket képviselő kultúrára, egyéniségekre, a szokatlan ill. kísérletező (amit külföldön úttörőnek hívnak, nálunk elvontnak), egyszóval "más" dolgokról már ne is beszéljünk. Itt Zámbó Jimmyt meg Győzikét lehet eladni, mert az kell a többségnek. -
Korrekt. -
#16 hirtelen belegondolva nem tudok mondani egyetlen egy magyar híres embert se. nem összetévesztendő a celeb/híresség kalapba eső médiakurvákkal :| hol van egy kiváló magyar író, költő, orvos, mérnök, tudós, tanár, államnő/államférf, színész? a TV és a a vizuális tömegbutításból kinőtt celebkultúra(!?!?!?) szépen megszőtte a maga hálóját, (bel)tenyészik, rohad és jól elvan. kitermeli magának a képernyőre valót. míg 10 éve egy híresség nem attól vó't hírös, hogy megverték/megvert valakit a mónikába', hanem attól, hogy letette valamit az asztalra, ehhez képest ma .. :C gyász, bazdmeg. -
god25 #15 Hála a jó Istennek!!! -
sipiatti #14 Számomra az a hihetetlen hogy az alsókategóriás, putrivihar-témákat felvonultató "Maóni-ka Só"-nak van egyáltalán nézettsége. Ja igen, tudom: Mónika aztán "tuggya", az megmondja a frankót... lol, LOL, sőt GIGALOL
-
#13 A magyar fiatalság elhülyüléséért felelős személyek ... permbant nekik -
Csaba42 #12 Ők a mai magyar hírességek, légy büzske rájuk. Milyen hírességeket akarsz még rajtuk kívül? Ilyen Clint Eastwood meg Nicholas Cage, vagy Elton John féle kis suhancokat, vagy mi? Britni Szpírszeket a népnek! Magyar poszterre magyar énekest, magyar TV-be magyar színészt!!! -
Csaba42 #11 De ezt most miét kellett???? Most mit fog nézni a sok ikúbetyár tinédzser, mibő fognak okúni, a Zóbánbó? -
#10 Csak tudnám, hogy miért kellett egy összevágott képet betenni. Elég erősen látszik, hogy balázs ki van vágva és be van mögé rakva, az a... mi az egyáltalán? egy folyosó? -
HJPOWER #9 Végre egy jó hír. Már csak a Máónikát kell bannolniuk és nem érdekel mi lesz helyette, rosszabb nem lehet. Éljen a színvonal. bazzzz... ;) -
pauly #8 -
#7 hát igy nekem se nagoyn jutnak eszembe hogy kik ezek:D somát tudom ki csak azt nem hogy mit tett le az asztalra, bea asszonyrol nem is besélve -
#6 az első héten még hírességeket lehet látni a képernyőn, többek között Soma Mamagésát, Bea asszonyt, Sütő Enikőt és Benkő Dánielt.
wow micsoda hírességek.kikezek??????? -
#5 HURRÁ!
Még a Mónikát, Győzikét és bandáját, Kiszel Tündét, Majkát, Leót, Stohl Bucit, Soma Mamagésát és a többi hülyét kellene kiseperni és talán akkor újra nézném megint a Retekklubot.
-
virs lee #4 Én tévét se nézek már vagy 4-5 éve, és nem bánom hogy fingom sincs a sorozatokról, reklámokról, melyik 10-20 éves (ennek olcsó a jogdíja) unalomig ismételt "sztármozit" nyomják éppen. Talán a discovery / spectrum ami miatt néha elgondolkodok hogy vissza kéne rakni a tvtuner kártyámat a gépbe, de még az se mozgat. -
Lavigne #3 biztos lesz egy pár ezer ember aki krízisnek éli majd meg. szerintem kur*a gáz, hogy ilyet kéne nézni barátok köztig bezárólag. rorfl -
#2 neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!'1111111 csak a balázst neee!!!111
-
#1 hogyan fogok tudni ezután élni..?