Szekeres Viktor

Rekordsebességgel itthon a Lost 4. évada

Az, hogy ezúttal a Lost - Eltűntek éppen aktuális évada nem ősszel, hanem télen indult, nem jelent változást a magyar sugárzással kapcsolatban, hiszen ismét rekordgyorsasággal kerülhet képernyőinkre a szigetlakókról szóló misztikus sorozat.

Míg az országos lefedettségű tévécsatornák közül az RTL Klub sugározza a Lostot (csökkenő, de még mindig 600 ezer körüli nézettséggel), addig az első sugárzásra eddig mindig az AXN-en került sor, ahol is hetente 40-50 ezren tekinthették meg idehaza a legfrissebb Lost-epizódokat.


Ez idén sem lesz másképp, hiszen míg az RTL Klub ősz végére tervezi a Lost csonka, 4. évadát, addig az AXN pár hét múlva, már tavasszal előrukkol a 13 epizóddal, melyek az eddigi kritikusi vélemények szerint az egyre növekvő minőséget hozó sorozat 3. évadát is képesek überelni. Aki a szóbeszédnek nem hisz, az nemsokára saját szemével is megbizonyosodhat róla.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • immovable #10
    okés
  • DjDano #9
    Akinek nem inge miért veszi magára? Nyilván nem azokra gondoltam akik nem néznek sorozatokat....

    REALista legyél realista és gondold végig mégegyszer amit írtál...
  • REALista #8
    lol de hülye vagy...:)
  • immovable #7
    akkor én marha igénytelen lehetek.1 lost részt sem láttam és nem is érdekel.igaz nem nézek egy sorozatot sem, ami mostanában megy a tv-ben.
  • Mayday #6
    Miert, csak az az igenyes nezo, aki internettel, torrent ismeretekkel rendelkezik, es mindig tudja nezni az uj reszt? (Ez esetben en is igenyesnek szamitok, de azert ne ez alapjan iteljunk). En sem nezek a magyaron semmit, megoldom ugy, hogy szinten vagyok persze mindig, de azert ne igenytelen magyar nezozzunk.

    A House-t sem nezem en sem, megis talan az egyik legnezettebb sorozat mind idehaza, mind kulfoldon. En sem szeretem. De igazsag szerint nekem a Terminator sajnos kisse unalmas volt, ugyanazt a sztorit kaptuk mar negyedszer. A finale kivetelevel azert persze megneztem, de sajnos szamomra nem utott akkorat, csalodtam kisse benne. :(
  • DjDano #5
    Igénytelen magyar nézők... Bezzeg az idióta DR House-t millióan nézik...

    Kiváncsi vagyok a Sarah Connor Cronicles-t mikor tűzi műsorra valamelyik csatorna, az is nagyon üt :) Tegnap volt a szezon finálé.
  • dvtkfan #4
    A negyedik évad nagyon üt.
    Azonbelül is az 5.rész, az nagyon nagy!!!
  • tommyg #3
    bizony bizony...eddig a 4. üt a legjobban
  • roliika #2
    És ebből rekordsebességgel már 4 részt láttam igaz felirattal, de HD felbontásban.

    Nem akarok semmi poént lelőni de valóban sokkal jobb mint a 3. évad (bár az sem volt kutya)...szóval nézzétek! :)
  • 1Obi1 #1
    Hát az első 5 rész alapján tényleg ez idáig a legjobb évad.