Szekeres Viktor

Spangli - nemsokára itt a premier!

Az utóbbi idők egyik legnépszerűbb dramedy-je, a fűkereskedelmről (is) szóló Weeds eddig már két platformon volt jelen Magyarországon. Aki akarta, az HBO-n nézhette meg Nancy ül a fűben címmel, a többiek pedig DVD-n vásárolhatták meg az eddig megjelent két évadot a Fórum Home gondozásában.

A sorozat új otthona a Cool Tévé lesz, ráadásul immáron nem Nancy ül a fűben, hanem a sokkal beszédesebb Spangli címmel kerül adásba a sorozat, mely egy megözvegyült anyukáról szól, aki marihuánát kezd el teríteni a csendes kertvárosi miliőben, s ha egy üzlet egyszer beindul...


A hazai (újra)premier március 17-én lesz, este 10 órás kezdettel tekinthetjük meg a 10 epizódból álló első évadot, miközben a sorozat amerikai rajongói már a június 16-i dátumra gyúrnak, ugyanis akkor startol el a Showtime csatornán a 4. évad, hiszen a sorozat részei átlagosan 640 ezres nézőszámot hoznak az USA-ban, ami újabb és újabb szezonokra predesztinálja a készítőket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • C4ine #4
    Jah... weeds a legjobb cím. Da ha már magyarosítanak, és az első magyarosítás nem jó, akkor lehetett volna "zöld", vagy simán "fű". De ez a Spangli tényleg csak a tiniknek szóló cím.
  • chronos75 #3
    Mind1, nekem marad a "weeds" :)
  • ffxi #2
    Én meg azt hittem, hogy Spangol folytatása :)
  • dtm #1
    Minek ez a címváltoztatás??? A Nancy ül a fűben cím pont olyan pikáns, meg "idióta", mint a sorozat hangulata. A Spangli meg erőltetett, olyan "nézzétek, fiatalok" hangulatú!
    Amúgy hibátlan sorozat! :)