Szekeres Viktor

Magyarul is jönnek a Démonirtók

Az idei tévés évad sokak szerint leghumorosabb sorozatának a Reaper című sátán-fejvadászós széria sikeredett, ahol is a Pokolból szökött lelkek összevadászását - a Pokoli szolgálat című sorozattal ellentétben - kevésbé veszik komolyan.

Illetve a szereplők komolyan vennék a Sátán erre vonatkozó utasításait, azonban szerencsétlenkedéseiknek köszönhetően ez nem mindig megy simán, ráadásul a lélekvadászathoz kapott eszközök (kétkazettás magnó, morzsaporszívó, kalitka) sem mindig könnyítik meg a dolgukat.


Idehaza a Reaper című sorozat Démonírtók alcímmel március 18-án kedden kerül bemutatásra az AXN-en. Amerikában egyelőre az írósztrájk miatt még csak 10 epizódot számlál az első évad, ez azonban még tavasszal új részekkel fog bővülni.

A Bret Harrison és Ray Wise főszereplésével készült sorozat alapkonfliktusát az adja, hogy a léha Sam lelkét szülei születése előtt eladták az Ördögnek, aki a fiú 21. születésnapján be kívánja hajtani járandóságát.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Falatka2003 #3
    Esélyt megkapta, 5-6 rész erejéig, de aztán valahogy nem néztem tovább. Nagyon elbénázták. Vontatott, értelmetlen, nem is vicces. Chuck mondjuk, ennyi esélyt sem kapott, az már 3. rész után kasza. Egyikben sem túl jól hozták össze a kockát a világmegváltással. (Egyébként ennek az első része legalább jó volt. Azért az még humoros volt, meg újszerű, de hatalmasat esett a színvonal 2-3 rész után. Szimpla monster-of-the-week show, gyengébbik fajtából.)
  • szvini #2
    na ez is valami TIPIKUS sorozat lesz ugy érzem :D:D:D:D
  • HJPOWER #1
    Nagyon jó kis sorozat, aki könnyed kikapcsolódásra vágyik, csak ajánlani tudom.