Szekeres Viktor

A szülők még mindig a Dexter ellen harcolnak

A Dexter jó ideig senkit sem izgatott különösebben, hiszen remekül elvolt a saját kis burkában, melyet Showtime-nak neveznek, hiszen a fizetős tévécsatornán mindent szabad: káromkodni, meztelenkedni, várt mutatni, sőt a liliomtiprás is zöld lámpát szokott kapni. Azonban télen minden megváltozott.

Megváltozott, mivel a hollywoodi forgatókönyvírók sztrájkjának köszönhetően a CBS csatorna (országos adó) úgy döntött, hogy kölcsönveszi a Showtime-tól a sorozat első évadát, és a nagyközönségnek is levetíti azt. Azonban, hogy ez a vetítés network-képes legyen, 42 percre kellett vágni az epizódok hosszát, valamint a káromkodásokat is tompítani kellett.


A gyerekeikért aggódó szülők egyesülete már előzetesen is tiltakozott a szerintük brutális és egy rossz embert hősként megmutató Dexter premierje ellen, de a premiert követően csak felerősödtek azon hangok, melyek a széria képernyőről való levételét követelik.

A CBS azonban mossa kezeit, hiszen ők, ahogy tudták, "megtisztították" a sorozatot, így szerintük nem érheti szó a ház elejét.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Nethyrrea #16
    a tom és jerry rajzfilmsorozat fő témája is a gyilkosság ha így vesszük. mivel ugye tom kifacsartabbnál kifacsartabb módjait keresi annak hogy kinyírja jerryt. és ezt a gyerekek nézik/nézték mindennap. mi is néztük. mégse lett belőlünk sorozatgyilkos meg pszichopata.aki meg azzá válik emiatt, az már eleve elvesztette a realitásérzékét, és kényszerzubbonyban kéne csücsülnie a gyogyóban.
  • Nethyrrea #15
    akik csak ezt a pár fogalmat ismerik a sztoriból hogy pszichopata sorozatgyilkos mint jófiú és ez alapján ítélik el a sorozatot azok meg is érdemlik. viszont aki nézte (főleg a második évadot aki már látta a kinti vetítéseket), az tudja hogy dexter kiket is gyilkolászik, és milyen az élete háttere (ami alapján még simán igazat is adnék dexternek)
  • emile zola #14
    Egyébként is, sztem sokkal károsabb hatással vannak a gyerekekre az olyan "mesefilmek" v nem is tom minek nevezni őket, amiket hétköznap is adnak bizonyos tvcsatornákon. Olyan undorítóak és süt róluk a iq hiány, hogy csak na...
  • emile zola #13
    Röhejes:S:S:S
    Miért van az, h vannak emberek, akik imádnak belepofázni mások tv-zési szokásaiba.
    Ha nem akarja nézni, ne nézze, ha nem akarja h a gyereke nézze, akkor ne engedje nekik "oszt annyi":D
  • Laza #12
    Pf, majd pont a Dexter lesz rossz hatassal a kolkokre ... a Helyszinelokben elobb talalnak hetkoznapi eseteket egy jo kis gyilkossaghoz, raadasul ott meg azt is megtudjak, mire kell figyeljenek ha nem akarnak lebukni :)
  • HJPOWER #11
    Az aggódó szülőket felterjeszteném egy Dexter általi kezelésre.
    Én a gyerekeket inkább attól félteném, hogy ilyen seegg szülőkkel nőnek fel. Ne a Tv elé rakják le őket, hanem foglalkozzanak velük. Vagy oda nekik a Szivárványos Bocsokat..
  • hdo #10
    És honnét a búbánatból tudná a kedves anyuka vagy apuka hogy a kábeltévében amire előfizettek a 38 csatornából - vagy adott esetben amcsik lévén 200 csatornából - melyiken mikor mi fog menni, hogy a kedves csemete TV nézési szokásait valamilyen szinten meg tudnák regulázni? De, majd előfizet 6 féle TV újságra, hogy tudja hogy az összes csatornán mi megy ...
  • PazsitZ #9
    Aki ebből merít hülye ötletet, az másból is fog.
    Egyébként meg én mindig is azt mondom, a szülő felelőssége lenne figyelni a gyerekre(persze egyszerűbb nem foglalkozni és elküldeni a tévé elé...). Szóval nem száműzni kell, hanem a szülőnek azt mondani, ezt nem nézed...
    Milyen jó, hogy nem tévében nézem a szétfabrikált/félreszinkronizál filmeket, sorozatokat!
  • Sanyix #8
    És éppen ezért mert nem nézed, fogalmad sincs arról hogy miről beszélsz, ha néznéd, akkor tudnád miért pozitív...
  • GVG #7
    sztem az amcsi szülők nem tudnak mit kezdeni a sok szabadidejükkel