16
-
#16 a tom és jerry rajzfilmsorozat fő témája is a gyilkosság ha így vesszük. mivel ugye tom kifacsartabbnál kifacsartabb módjait keresi annak hogy kinyírja jerryt. és ezt a gyerekek nézik/nézték mindennap. mi is néztük. mégse lett belőlünk sorozatgyilkos meg pszichopata.aki meg azzá válik emiatt, az már eleve elvesztette a realitásérzékét, és kényszerzubbonyban kéne csücsülnie a gyogyóban. -
#15 akik csak ezt a pár fogalmat ismerik a sztoriból hogy pszichopata sorozatgyilkos mint jófiú és ez alapján ítélik el a sorozatot azok meg is érdemlik. viszont aki nézte (főleg a második évadot aki már látta a kinti vetítéseket), az tudja hogy dexter kiket is gyilkolászik, és milyen az élete háttere (ami alapján még simán igazat is adnék dexternek) -
emile zola #14 Egyébként is, sztem sokkal károsabb hatással vannak a gyerekekre az olyan "mesefilmek" v nem is tom minek nevezni őket, amiket hétköznap is adnak bizonyos tvcsatornákon. Olyan undorítóak és süt róluk a iq hiány, hogy csak na... -
emile zola #13 Röhejes:S:S:S
Miért van az, h vannak emberek, akik imádnak belepofázni mások tv-zési szokásaiba.
Ha nem akarja nézni, ne nézze, ha nem akarja h a gyereke nézze, akkor ne engedje nekik "oszt annyi":D -
#12 Pf, majd pont a Dexter lesz rossz hatassal a kolkokre ... a Helyszinelokben elobb talalnak hetkoznapi eseteket egy jo kis gyilkossaghoz, raadasul ott meg azt is megtudjak, mire kell figyeljenek ha nem akarnak lebukni :) -
HJPOWER #11 Az aggódó szülőket felterjeszteném egy Dexter általi kezelésre.
Én a gyerekeket inkább attól félteném, hogy ilyen seegg szülőkkel nőnek fel. Ne a Tv elé rakják le őket, hanem foglalkozzanak velük. Vagy oda nekik a Szivárványos Bocsokat.. -
#10 És honnét a búbánatból tudná a kedves anyuka vagy apuka hogy a kábeltévében amire előfizettek a 38 csatornából - vagy adott esetben amcsik lévén 200 csatornából - melyiken mikor mi fog menni, hogy a kedves csemete TV nézési szokásait valamilyen szinten meg tudnák regulázni? De, majd előfizet 6 féle TV újságra, hogy tudja hogy az összes csatornán mi megy ... -
PazsitZ #9 Aki ebből merít hülye ötletet, az másból is fog.
Egyébként meg én mindig is azt mondom, a szülő felelőssége lenne figyelni a gyerekre(persze egyszerűbb nem foglalkozni és elküldeni a tévé elé...). Szóval nem száműzni kell, hanem a szülőnek azt mondani, ezt nem nézed...
Milyen jó, hogy nem tévében nézem a szétfabrikált/félreszinkronizál filmeket, sorozatokat! -
#8 És éppen ezért mert nem nézed, fogalmad sincs arról hogy miről beszélsz, ha néznéd, akkor tudnád miért pozitív... -
GVG #7 sztem az amcsi szülők nem tudnak mit kezdeni a sok szabadidejükkel -
Laci082 #6 "Nálunk magyaroknál ez a szokás, külömben lekevernek egy akorát."
Aha, persze. Ezért kell egy sima akciófilmet is sz*rrá vágni, hogy ORTT büntetés (kiskorúak személyiségfejlődésének megzavarása) nélkül leadható legyen este 11 előtt. -
#5 Ott a pont. Nevelni kéne a kölyköt, meg kitessékelni a játszótérre, nem hagyni, hogy elbarmuljon. Ugyan ki a franc állította, hogy gyerekeknek való ez, meg még több más sorozat? Ne hagyják, hogy nézze a gyerek, azt kész. Hülyék ezek a szülők, esküszöm... -
#4 Tök illuzióromboló lesz, ha kivágnak dolgokat amiket egyedivé teszi ezt a sorozatot -
Kemuri #3 Senki sem emeli piedesztára. Nehogy már a filmes műfajban ne lehetessen olyan karaktert megalkotni akiknek összetett a jelleme. Nem csak fekete vagy fehér, gonosz vagy jó emberek léteznek, hahó. Hány éves vagy, 10? Csak mert ilyen megközelítéssel ami neked van a Walt Disney rajzfilmeket tudom javasolni. Ott egyértelmű kit kell rossznak vagy jónak tartani, nem lehet összezavarodni. -
cateran #2 Annyiban azért igazat ednék nekik, hogy beteges 1 pszichopata gyilkost pozitiv hősként bemutatni és piedesztára emelni.. (én 1xüen elintéztem-nem nézem,de vajh hány szellemileg elmaradott barom meríthet belőle 5leteket?:S) -
#1 Amúgy mit keres itt egy második évados szereplő? LooL
Ennyi bmok az amcsik?? Az nem működik náluk, hogy NEM KISFIAM NEM ÜLSZ LE A TÉVÉ ELÉ?? Nálunk magyaroknál ez a szokás, külömben lekevernek egy akorát.. Ezt kellene ezeknek a finnyás szülőknek is, nem szerevezetbe tömörülniük!