A szülők még mindig a Dexter ellen harcolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
\"Ha az emlősök, akiktől származunk, tudták volna, hogy egy napon politikusok kerülnek ki a génekből, fent maradnak a fán és rossz ötletként elvetik az evolúciót!\"
Miért van az, h vannak emberek, akik imádnak belepofázni mások tv-zési szokásaiba.
Ha nem akarja nézni, ne nézze, ha nem akarja h a gyereke nézze, akkor ne engedje nekik "oszt annyi"😄
\"Ha az emlősök, akiktől származunk, tudták volna, hogy egy napon politikusok kerülnek ki a génekből, fent maradnak a fán és rossz ötletként elvetik az evolúciót!\"
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Én a gyerekeket inkább attól félteném, hogy ilyen seegg szülõkkel nõnek fel. Ne a Tv elé rakják le õket, hanem foglalkozzanak velük. Vagy oda nekik a Szivárványos Bocsokat..
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Egyébként meg én mindig is azt mondom, a szülõ felelõssége lenne figyelni a gyerekre(persze egyszerûbb nem foglalkozni és elküldeni a tévé elé...<#rolleyes>#rolleyes>). Szóval nem számûzni kell, hanem a szülõnek azt mondani, ezt nem nézed...
Milyen jó, hogy nem tévében nézem a szétfabrikált/félreszinkronizál filmeket, sorozatokat!<#nyes>#nyes>
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
A türelem rozsdát terem.
Aha, persze. Ezért kell egy sima akciófilmet is sz*rrá vágni, hogy ORTT büntetés (kiskorúak személyiségfejlõdésének megzavarása) nélkül leadható legyen este 11 elõtt.
err... http://cryptozone.extra.hu
Fákjúal!
Ennyi bmok az amcsik?? Az nem mûködik náluk, hogy NEM KISFIAM NEM ÜLSZ LE A TÉVÉ ELÉ?? Nálunk magyaroknál ez a szokás, külömben lekevernek egy akorát.. Ezt kellene ezeknek a finnyás szülõknek is, nem szerevezetbe tömörülniük! <#banplz>#banplz><#lama>#lama>