Szekeres Viktor

A TV2 leveszi műsoráról a Csillagkaput

A scifi-rajongók eddig minden bizonnyal a TV2-t választották, hiszen a csatorna hétvégenként elkényeztette a tudományos fantasztikum kedvelőit, elég csak a Csillagkapura, a Csillagközi rombolóra vagy a Smallville-re gondolni, vagy éppen az újabb sorozatokra, az Eurekára és a Kyle, a rejtélyes idegenre.

Ezen sorozatok közül az egyik legbiztosabb pont eddig is Csillagkapu-sorozat volt, vagyis a Stargate, illetve annak leágazása, a Stargate: Atlantis, hiszen szombat délután fél négykor immáron hosszú évek óta megkaphatták a fanatikusok a heti betevő falatukat.

Egyszer azonban minden jónak vége szakad és a TV2 úgy döntött, hogy egy időre pihenőre küldi az ismétlésekkel is jó nézettséget elérő sorozatot és az eddig szombat délután fél hatkor adott Elveszett ereklyék fosztogatói című kalandsorozatot fogja sugározni helyette.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • torcipepe #21
    TV2 gratulálok!!!
    vettek olyan sorozatokat, amiket az USA-ban fél évad után a kukába dobtak*, annyira szarok. és azokat nyomatják, meg a geci Múnkot. a "krimihétfő"-ről már ne is beszéljünk, lol, egy matektanár kiszámolja ki a gyilkos: "ec-pec kimehetsz, holnapután te mehatsz a börtönbe". az FUCKISDGASDUFASKUG(NCIS) is csak a CSI (Helyszinelők) koppintása. persze ennek mintájára lesz Sci-Fi csütörtök 23:50-től. az Eureka jó és szerencse hogy nem keresztelték át Felfedeztem-re, mint a becses nevén Kyle XY nevű valamit. annak is csak annyi haszna volt, hogy nem maradtam le a Csillagkapu feléről. ugyanis másik kedvessége a TV2-nek, hogy sosem akkor kezdenek semmit, mint amikorra mondják. a műsorbeharangozó, a TEXT és a netes TV-műsorok elég ritkán egyeznek és ha még mindhármon ugyanaz van, akkor is tuti +-15 perc eltérés.
    egyetlen hatalmas előnye van a TV2-nek, mégpedig hogy földi sugárzással csak az tiszta.
  • msgreg #20
    Egyre nagyobbakat csalódom a TV2-ben!
    Az egész a totalcar-ral kezdődött!!!
    Ha leveszik az összes jó műsort kifogja nézni a TV2-t?
    Már csak abban reménykedek azér hamarosan folytatják az atlantis-t!
  • 1hengeresVmotor #19
    Sidnyt nem fogom nézni üzenem a tv2- nek
    Csillagkapu fun vagyok már évek óta :D azt hiszik nem fogja valak ifolytatni majd valamikor ?:P
  • jeti00 #18
    lol, ezek direkt nem akarják h nézzék őket xD
  • winnie #17
    új részek = új részek, amelyek még nem voltak itthon.

    "szégyen, ezt nevezik TV-nek? Megvesznek 1-2 évadot, azt' játszák körbe körbe... gratulálok!"

    most képzelj ide sok kérdőjelet. az sg 9 évada lement itthon, a kilencedik alig pár hónappal az amerikai vetítés után. aztán ismételni kezdték a sorozatot. ennyi. most pedig szombatról le kellett venniük két sorozatot.
  • bitbandita #16
    bocs az előzőért, beragadtam... mégis mire gondolsz? alig vagyunk elmaradva így is pár évaddal, milyen új részekről beszélsz, amikor még azt sem adták le ami már rég le van forgatva/vetítve (utóbbi persze nem kishazánkban), és csak az nem látta akinek nincs otthon(máshol) net? Mondjuk én megnézném a TVben is, pont jó hétvégén délután ebéd utáni punnyadáskor bambulni rajta... szégyen, ezt nevezik TV-nek? Megvesznek 1-2 évadot, azt' játszák körbe körbe... gratulálok!
  • bitbandita #15
    ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
  • bitbandita #14
    A Tv2-nél ki a programigazgató??? Ha én lennék a nagyfőnök már holnap se kéne bejönnie....
  • torjoz #13
    Ezzel elérték azt, hogy a TV készülékem biztosan működni fog még hósz év után is, mivel nem igazán fogom már bekapcsolni sem! Nem baj, még több Móuni-Ka sót a népnek!!!!!
  • winnie #12
    az elveszett ereklyéknek és a csillagkapunak is ez a 3. ismétlése.