21
  • torcipepe
    TV2 gratulálok!!!
    vettek olyan sorozatokat, amiket az USA-ban fél évad után a kukába dobtak*, annyira szarok. és azokat nyomatják, meg a geci Múnkot. a "krimihétfő"-ről már ne is beszéljünk, lol, egy matektanár kiszámolja ki a gyilkos: "ec-pec kimehetsz, holnapután te mehatsz a börtönbe". az FUCKISDGASDUFASKUG(NCIS) is csak a CSI (Helyszinelők) koppintása. persze ennek mintájára lesz Sci-Fi csütörtök 23:50-től. az Eureka jó és szerencse hogy nem keresztelték át Felfedeztem-re, mint a becses nevén Kyle XY nevű valamit. annak is csak annyi haszna volt, hogy nem maradtam le a Csillagkapu feléről. ugyanis másik kedvessége a TV2-nek, hogy sosem akkor kezdenek semmit, mint amikorra mondják. a műsorbeharangozó, a TEXT és a netes TV-műsorok elég ritkán egyeznek és ha még mindhármon ugyanaz van, akkor is tuti +-15 perc eltérés.
    egyetlen hatalmas előnye van a TV2-nek, mégpedig hogy földi sugárzással csak az tiszta.
  • msgreg
    Egyre nagyobbakat csalódom a TV2-ben!
    Az egész a totalcar-ral kezdődött!!!
    Ha leveszik az összes jó műsort kifogja nézni a TV2-t?
    Már csak abban reménykedek azér hamarosan folytatják az atlantis-t!
  • 1hengeresVmotor
    Sidnyt nem fogom nézni üzenem a tv2- nek
    Csillagkapu fun vagyok már évek óta :D azt hiszik nem fogja valak ifolytatni majd valamikor ?:P
  • jeti00
    lol, ezek direkt nem akarják h nézzék őket xD
  • winnie
    új részek = új részek, amelyek még nem voltak itthon.

"szégyen, ezt nevezik TV-nek? Megvesznek 1-2 évadot, azt' játszák körbe körbe... gratulálok!"

most képzelj ide sok kérdőjelet. az sg 9 évada lement itthon, a kilencedik alig pár hónappal az amerikai vetítés után. aztán ismételni kezdték a sorozatot. ennyi. most pedig szombatról le kellett venniük két sorozatot.
  • bitbandita
    bocs az előzőért, beragadtam... mégis mire gondolsz? alig vagyunk elmaradva így is pár évaddal, milyen új részekről beszélsz, amikor még azt sem adták le ami már rég le van forgatva/vetítve (utóbbi persze nem kishazánkban), és csak az nem látta akinek nincs otthon(máshol) net? Mondjuk én megnézném a TVben is, pont jó hétvégén délután ebéd utáni punnyadáskor bambulni rajta... szégyen, ezt nevezik TV-nek? Megvesznek 1-2 évadot, azt' játszák körbe körbe... gratulálok!
  • bitbandita
    ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
  • bitbandita
    A Tv2-nél ki a programigazgató??? Ha én lennék a nagyfőnök már holnap se kéne bejönnie....
  • torjoz
    Ezzel elérték azt, hogy a TV készülékem biztosan működni fog még hósz év után is, mivel nem igazán fogom már bekapcsolni sem! Nem baj, még több Móuni-Ka sót a népnek!!!!!
  • winnie
    az elveszett ereklyéknek és a csillagkapunak is ez a 3. ismétlése.
  • HunGripen
    Hát az már tényleg elég nagy hülyeség, hogy az Elveszett ereklyéket már 20-adjára is berakják. Jó sorozat, de azért ez már talán túlzás. Nem lenne semmi baj csak az, hogy bezzeg a Csillagkaput meg kiveszik.
  • xizor
    Egyetlen sorozat amit rendszeres néztem a tévében már hosszú évek óta :(
  • Kobaljov
    Azután amit a Jerichoval csináltak, már nem lepődök meg semmin a tv2 kapcsán. De nem is nézem.
  • newil
    Már megint ez a "Elveszett..." sorozat,asszondom 1* elég volt.Leadták másodszorra is jóvan...,dehogy már megint ott csücsül a müsorújságban.
    Hát...@Ð[Ä[ .
  • HunGripen
    Szomorú hír. Mondjuk, legalább ennyi évig folyamatosan adták a részeket, szóval ezért köszönjük TV2.

Amcir, hát a legtöbb fórumba vannak negatív fórumozók is, persze minden fórumba kell pro és kontra, de te legalább nem olyan módon tetted mint sokan mások(pl.xar,gajné stb.).

A Csillagkapunak idehaza eddig az utolsó 10.évadát nem adták le, míg az Atlantisznak a 3. és a külföldön éppen most menő 4.évadot.

Azonban láttam egy reklámot, amiben a Csillagközi rombolóból és a Csillagkapu Atlantiszból voltak összevágva jelenetek. Valami speckó scifis műsorról van szó csütörtök éjjelente. Megnéztem a műsorújságot, de ott még csak a Csillagközi romboló van kiírva, az is 23:50-re. Majd kiderül.
  • Amcir
    A stagatnél érdekesebb de vannak más sorozatok amelyek érdekesebbek nála
  • winnie
    a döntés szomorú, de valamelyik ismételt sorozatot gondolom le kellett venni. ha jönnek az új részek, nyilván visszakerül.
  • winnie
    ezt most úgy mondod, mintha az elveszett ereklyék nem több embert érdekelne.
  • smore
    SG-1 11. évad nincs, és nem is lesz...

ettől függetlenül szomorú a döntés azoknak, akik TV-ben szeretnék figyelemmel követni
  • Amcir
    Meg ezeket leszámítva is vannak scifik(amelyek legalább nézhetőek) azokat kéne adni jó volt TV2! De ne az elveszett ereklyék fosztogatóit hanem egy másik scfit kellet volna betenniük oda
  • raven505
    Ez már kezd nagyon bosszantani!!!
    Nem elég hogy az újabb évedokat nem vetítik de még a régieket sem.
    Pedig vannak az újabbak SG1 11. Évad meg SGA 3.; 4. Évad. <--- Ezekre szerintem sokan kíváncsiak.