Szekeres Viktor

Sikerült a váltás, az RTL elpáholta a Doktor House-t

A TV2 legnézettebb sorozata komoly vetélytársat kapott, hiszen eddig a Szökés 2. évadát könnyűszerrel verte. Míg Amerikában Scofieldék menekülésének második felvonását többen nézték, mint az első végét, idehaza egymilliósra csökkent a 2. etap nézettsége.

Miután a Szökés 22 epizódja adásba került az RTL Klubon, a csatorna illetékesei úgy döntöttek, hogy elég a pénteki sorozatestékből, inkább szerdán villogjanak azok a szériák, melyek a hét utolsó hétköznapján rendszeresen verték a TV2 műsorait. A döntés eredményeként a Miami helyszínelők kerültek ismét a szerdai 21.00-s sávba, ahol a Doktor House-t adta a konkurencia és a két legnézettebb amerikai sorozat összecsapását végüli a Miami helyszínelők nyerte.

Az eddig 1,3 millió környéki nézettséggel bíró krimisorozat első House elleni epizódját természetesen kevesebben, mintegy 1 millió 150 ezren látták, míg a főszereplői szinkronhang-váltás után olykor 1,5 millió közeli nézettséget is hozó Doktor House "csak" 998 ezer nézőt izgatott múlt héten.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • FoodLFG #10
    Jézusom, te ilyen veszélyes oldalakat nézel ?
    Egyszer elmentem egy ilyen oldalra és olyan vírussal fertőzte meg a gépemet, ami illegális fájlcserére kényszerítette azt.. pofám leszakad. Gondoltátok volna ? o_O
  • Narxis #9
    Itt van, hogy mi legális és mi nem. Magáncélra tölthetsz, de nem oszthatod meg haverral/haverokkal MAGYARORSZÁGON. Többi ország már máshogy kezeli, hol szigorúbban, hol ugyanígy.
  • ldavid #8
    "Miért nem jó nekik az, hogy ha egyik nap pl. a TV2-őt nézik többen másik nap meg az RTL Klub-ot?"

    neked az tetszene, ha a te céged lenne ilyen helyzetben, és egyik nap a konkurencia keresne több pénzt, másiknap pedig te?
  • winnie #7
    " Mert kb erről van szó, érdekes kérdés, várom a válaszokat, ha tudja valaki."

    inkább arról, hogy felveszed és meghirdeted, hogy tőled mindenki megkaphatja, ha tovább adja:)

    nyilván a letöltés nem bűn, a feltöltés már az, de a kérdés az, hogy mivel akitől indul az anyag, az haszont szerez (ftp, tracker üzemeltetők, seedért pénzt kapók), akkor a másodlagos felhasználó bűnös.

    a jóhiszeműség nyilván nem zárja ki ezt. ha orgazdától indul egy áru, akkor annak a sokadik vevőjének a kezére koppinthatnak?
  • enrico #6
    1ébként videora venni és havernak átmásolni nem illegális. Kifizetted videokazira a jogdijat, ráadásul magáncélú és haszonszerzés nincs.
  • enrico #5
    Hangsúly a magáncélon és a haszonszerzés nélkülön van. Ha feltöltöd torrentként, akkor ugye nem 2-3 haverral osztod meg, hanem 10-20-30 ezer emberrel is akár. De ha haszonszerzés nem társul hozzá, akkor üthetik a nyomodat bottal, mert ugye nagyon nehéz kérdés egyenlőre a torrent.
  • xen #4
    Jót kérdeztél, ha videóra vennéd fel az illegális lenne, és ha azt a haverod lemásolná az az lenne? Mert kb erről van szó, érdekes kérdés, várom a válaszokat, ha tudja valaki.
  • schrank #3
    én arra vagyok kíváncsi hogy a tvrip letöltése illegális -e mert szerintem nem én amúgy is sorozatot töltök mert a mai sorozatok a mozifilmek színvonalán vagy még jóvel felette vannak úgy hogy kiszopkodhatják a tojáslikőrömet
  • bertino #2
    fúúúú, micsoda hír.

    aztán meg a sok okos vonja le a tanulságot, "hogyha nem lenne akkora hír, te se olvastad volna el"

    semmi hírértéke nincs, ismét.
  • Simaji #1
    Cewa mindenki.

    Ezt úgy utálom amikor két jó sorozatot direkt úgy raknak be, hogy választani kelljen. Miért nem jó nekik az, hogy ha egyik nap pl. a TV2-őt nézik többen másik nap meg az RTL Klub-ot?

    Bye!