Szekeres Viktor

Újabb részeket kap a Lost 4. évada

Némi meglepetésre hamvaiból támadt fel 4. évadában a Lost - Eltűntek, hiszen abban nem sokan bíztak, hogy az egymásra épülő részekkel operáló sorozat képes lesz valamikor is növelni a nézettségét.

Márpedig képes volt, hiszen a 3. évad fináléjához képest a 4. több millió plusz nézőt szerzett, s a sorozat már jó ideje nem volt ilyen népszerű, ami jelzi azt is, hogy a nézők minden bizonnyal elégedettek az események alakulásával.

Sokak bánatára az eredetileg 16 epizódra tervezett 4. évad a hollywoodi forgatókönyvírók sztrájkja miatt sokáig úgy tűnt, hogy csak 8 részes lesz, azonban most, a sztrájk befejeztével kiderült, hogy a rendelkezésükre álló szűk időkeret ellenére a készítők még 5 részt hozzá tudnak csapni a jelenlegi szezonhoz, így az 13 darab 42 perces epizódot fog tartalmazni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ackro #7
    upsz, lebuktam, hogy nemnézek olyat, ami nemtetszik... fenébe!!

    egyébként honnan fogyott? a kislábujjából?
    de ha ez igaz, akkor az neked nemjó, mert ha lefogy, megtalálják a forgatókönyv végét, ami elveszett --érted, elveszett!! háhá!-- persze nem veszett el, csak a kucu nagy tokája eltakarta, mert odaragadt, amikor a 'nemisannyiralakatlanszigeten' lévő egyik McDisznó étteremben éppen a fejét tömte és azt használta szalvéta helyett. egy elveszettnek hitt lexikonsorozat is így kerül majd elő a filmben...
  • 1Obi1 #6
    Akkor nézd újra a részeket, mert 20 kilót fogyott..Jackass.
  • Ackro #5
    igen, az öregebbek meg majd 80 évesen is húzzák az igát mert nem lesz aki a nyugdíjukat kitermelje. vagy mondhatnám azt is, hogy dolgozz életfogytig.

    de mind1, akárhogy is, amíg az a hájfejű göndörkancsó nem fogy le addig lesz lost sajnos! márpedig mióta lezuhantak egy dekát sem fogyott...
  • pedrohsi #4
    ne izgasd magad, úgyis elhullanak huszonpárévesen az alkoholtól, drogtól vagy autóbalesetben :)
  • Ackro #3
    igen, én is 7 évesen regeltem! már ilyen fiatalon is érdekelt a tudomány és a technika! hiába, a mai fiatalok kis géniuszok! csak azokat a besavanyodott vén faszokat sajnálom akik miattunk rosszul érzik magukat itt, dehát nemtehetünk róla, hogy nincs vénektanácsa topik a lottyadtsegg.hu-n :)
  • 1Obi1 #2
    Nem kéne korhatárhoz kötni a regisztrációt?Elözönlötték az sg-t a 12 évesek.
  • Ackro #1
    jáj dejó!!!

    a lost egy húgy! nemtom mit esznek rajta, bár lehet én vagyok filmízlésficamos nekem az a frodós szarság se jött be a tömeg meg habzó szájjal taposta egymást a moziban érte...
    na lehet leszólni!