Szekeres Viktor

4400: Van esély a folytatásra?

Az USA csatorna télen úgy döntött, hogy két, meglehetősen régen futó sorozatának megköszöni a részvételt, ami persze a 4400 és a Holtsáv rahongóinak nem túlságosan tetszett, de hát mit lehet ilyenkor tenni?

Semmit, mondhatná a tévésorozatokban kevéssé jártas olvasó, pedig a Jericho tavaly nyári példája mutatja, hogy erős rajongói ráhatással célt lehet érni. Az más kérdés, hogy 1983 óta a Jericho volt az egyetlen élőszereplős sorozat, mely fel tudott éledni poraiból, de úgy tűnik a rajongók elszántsága töretlen.


Míg a Jerichósok mogyorószállítmányokkal bombázták a CBS főhadiszállását, addig a 4400 fanatikusai a napraforgómagot választották küldeményeik tartalmának. A kérdés mindössze az, hogy mennyire fogja felkapni a sajtó az akciót, mert valljuk meg, hogy anélkül csak elkeseredett kísérletként fog kudarcba fulladni a 4400 5. évadának elérése érdekében tett szimpatikus próbálkozás.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #7
    én sem néztem meg, csak a hasamra csaptam, de 22.00-től ennyien nézhették kábé:)
  • Jogurtosz #6
    ja, bocs, lusta voltam megnézni, hogy milyen volt a nézettsége nálunk, erre nem számítottam:)
  • winnie #5
    "nem sok ember ismeri a 4400at"

    nyilván relatív, hogy a minimum félmilló magyar ember az mennyire "nem sok":)
  • Jogurtosz #4
    Csak sztem egy nagy nulla ez a hír? Egy dolog, hogy nem mai, másik meg, hogy sztem kvázi nem sok ember ismeri a 4400at, hogy most hírt írjanak róla.
  • Csacsis #3
    Hol lehet mogyorót küldeni? :D
  • mrzed001 #2
    A 4400 írói sajnos maguk sem tudták, hogy merre is vigyék a sorozatot (nem volt előre kitalált fősztoriszál), így egy kissé kelekótya és kusza lett (szóval itt csak az írók voltak a gyenge láncszem, minden más kiváló volt). Írógárdát kirúgni, és még lenne benne bőven 4-5 szériára való.
    A holtsávért szintén kár, még úgy is, hogy mostanság a főszálat eléggé mellékvágányra tették
  • Quantumleap #1
    A Dead Zone-ról is szívesen olvasnék valami reménykeltő hírt.