Szekeres Viktor

Végre magyarul is a My Name is Earl

A fiatalok között Amerika egyik legkedveltebb szituációs komédiájának számít a Nevem, Earl tükörfordításra hallgató vígjáték-sorozat, melyben a címszereplő - behódolva a karmának - úgy dönt, hogy jó útra tér és minden bűnét helyrehozza.

A My Name is Earl az Egyesült Államokban az NBC komédiasorozatainak egyik zászlóshajója, mely olykor egyszerű, mégis eredeti, nem útszéli humorral operálva nyerte el a nézők kegyeit és ennek eredményeképp már 3. évadának közepén tart.


A Viasat 3 által indított TV6 csatorna sajtótájékoztatón jelentette be, hogy január 28-án induló tévéjükben a nagy tévékről hiányzó amerikai szituációs komádiák közül többet is be fognak mutatni.

Például a My Name is Earlt, melyben egy pitiáner csirkefogó 100 ezer dollárt nyer egy kaparós sorsjeggyel, de örvendezése közben elgázolja egy autó - hogy a kórházban egy talkshow hatására "megvilágosodjon". A sorozat főszerepében az Alvin és a mókusok sztárja, Jason Lee lesz látható.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bagdadigiliszta #8
    na, mostmár a comedy central hungary is nyomja:)
  • cousin333 #7
    az "agyon szórakoztató" is jó, de persze "nagyon"-t akartam írni...
  • cousin333 #6
    Remek ötlet! A sorozat szerintem meglehetősen eredeti (és pozitív!) ötleten alapul, és agyon szórakoztató. Egy buktatót látok csak: a szinronhangokat. A sorozat a szereplők karaktereire épül, amihez a hangjuk is nagyban hozzátartozik. Remélem nem cseszik el. Mondjuk én maradok az eredetinél...
  • sweech #5
    egyre szimpatikusabb a TV6 :)
  • koxaka #4
    néztem egy darabig, de ez a karma dolog egy 5-6 rész után már eléggé untatott, amúgy tényleg vicces, csak az alapszituáció tiszta béna. (mondjuk a brazil sorozatokkal azért nem hasonlítanám össze)
  • valaminick #3
    LOL ?:)
  • redfish #2
    Lehet, hogy még visszasírjuk a brazil szappanoperákat?!
    Normális, értelmes, tartalmas filmeket nem lehetne vetíteni?!
  • Milanakiraly #1
    Háát szeretem ezt e sorozatot, de engem jobban érdekel, hogy milyen lesz magyarul a Family Guy!!!!! Earl-t még jól le lehet majd fordítani, de attól félek a Family Guy hamar meg fog bukni, vagy olyan silány lesz a szinkron, hogy aki szereti az se fogja majd nézni. Ha jó lesz a főszereplők hangja mint a South Parknál, akkor bizakodni fogok...