Szekeres Viktor

Még van esély a teljes Lost 4. évadra

A hollywoodi írósztrájkot rengeteg film és még több sorozat szenvedte meg, utóbbiak "szenvedése" pedig sokkal látványosabb, hiszen a sztrájk által érintett filmek a 2009-re tervezett alkotások közül kerülnek ki.

Rajongók körében pedig folyik a számolgatás, mindenki spekulál, hogy ha ma, holnap vagy 3 hét múlva ér véget az írósztrájk, akkor vajon a kedvenc sorozat mikor térhet vissza és hány rész kerülhet bele a májusig tartó évadba.


A rossz hír, hogy a "normális", 22 részes évadokkal operáló sorozatok egy része, melyek csak 8-10 epizódot tudtak le a sztrájk előtt, már szinte biztos, hogy nem kapják meg a teljes szezonjukat.

A Lost - Eltűntek készítői azonban még reménykednek, hiszen a sorozat 4. etapja rövidített lesz, csak 16 részből állt volna a tervek szerint és mivel eddig 8 epizód készült el, ezért a sztrájk esetleges februári befejezése lehetőséget adhatna egy teljes évad elkészítéséhez.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Trespasser #6
    Nem tudom te mit néztél, de a 3. évad vége már nagyon úgy néz ki hogy valami össze áll a végén.
    Kitartás.
  • winnie #5
    okés, teljesen érthető szempont - ha a készítőkön múlna, akkor minden egész lenne. azért a babylon 5-öt is "öt évadon át" húzták, sőt, ugye pár hónapja kijött a legújabb film is. ilyen szempontból a lost is csak 6 évad lesz, szóval:)
  • FoodLFG #4
    Ez érthető, de nekem ez negatívumnak számít. Szeretem ha minden egy egésszé áll össze a végén és ez úgy nem megy ha folyamatosan továbbragozzák.
    Többek közt ezért sem néztem még végig túl sok sorozatot. Ezt is csak azért, mert érdekes a sztori és a tálalás, de azért annyira nem, hogy túl hosszú időre lekössön.
    A leghosszabb sorozat, amit tisztességesen végignéztem az a Babylon 5 volt még évekkel ezelőtt..
  • winnie #3
    jó, hogy elhúzták, mert ... sorozat. egy sorozatba, ha belekezdesz és nem bukik meg, akkor számíts 100-150 részre. szép is lenne, ha egy sorozatnak vége lenne. az más műfaj.
  • FoodLFG #2
    Engem már nagyon zavart, hogy ennyire elhúzták a történetet. Ezért sem volt türelmem hétről-hétre leülni a tv elé megnézni. Egy idő után meguntam és inkább megvártam amíg befejezik a 3. évadot és egyszerre zsinórban végignéztem. Szerencsére a vége felé már beindult a dolog, de inkább lett volna kevesebb rész..
    A következő évaddal is ezt fogom csinálni. Érdekel a történet, de annyira nem hogy türelemmel egyenként kivárjam az új részeket.

    Egyébként más sorozatot nem nagyon néztem.
  • Szolnokboy1 #1
    jó lenne, reménykedjünk.