Szekeres Viktor

A TV2 befejezi leghosszabb sorozatát

Az amerikai sorozatok zöme mindössze egy évadot él meg, a szerencsésebbek talán kettőt is vagy hármat, de ennél több csak a kiválasztottaknak adatik meg. A TV2-n futó legrégibb sorozat is elérkezik a végéhez, erre 11 évadot kellett várnunk.

A Camden-család életéről szóló Hetedik mennyország záró évada január 31-én startol el és minden hétköznap délután 4 órától lesz látható a csatornán, konkurenciát kínálva az RTL Klub Balázs show című beszélgetős műsorának.


Az Amerikában májusban véget ért, 11 évadon át húzódó családi saga nem csak sikere miatt érdemes említésre (volt időszak, amikor a hét legnézettebb 50 sorozata között is ott volt), hanem mert olyan mai mozisztárokat is kitermelt, mint Jessica Biel. A befejező tizenegyedik szezon 22 epizódból fog állni és a TV2 közel egy hónap alatt ér a végére.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ffxi #8
    Faszt! Mikor először láttam Bielt ebbe a soriba, jó jövőt jósoltam neki. Nem tévedtem :) [mekkora pedo voltam... xD]
  • AZTA #7
    ebbe de ronda is volt még régebben Jessica Biel, most meg :D
  • OliApa #6
    Konzumidiótáknak való. Nem kell nézni ezt a sok sz@rt, oszt' jóvan.
  • Csaba42 #5
    Egy részét sem láttam ennek a sorinak. Na jó, TV-zni is alig TV-zek, egy-két érdekesebb film és ismeretterjezstő műsor kivételével csak a Bundy-kat nézem meg (Isten tudja, hanyadszorra, de még mindig olyan, mintha először látnám :)), és kész.
  • barnie1990 #4
    Hát a Jóban Rosszban-t kéne kivégezni,mert az úgy primitív ahogy van.Ha egy külföldi meglátja,biztos megvan a véleménye róla,meg arról aki képes ilyet leadni tv-ben.Barátok közt kategória,szikrával sem jobb.
  • Ed Porter #3
    a hír hallatán azt hittem a saját gyártásúra gondol
    naív voltam :D
  • winnie #2
    nyilván, ha nem családirtással zársz le egy családsorozatot, akkor azt anyiszor hozod vissza finálé után, amennyiszer akarod. meg amúgy is, bármelyik sorozatfinálét lehet folytatni
  • PrisonMan #1
    Pár részt láttam belőle, nem hozott lázba..
    De azért a premieren és a sorozatfinálén biztosan ott leszek!

    Egyébként ez az a sorozat, amit már a 10. évad végén is "lezártak", majd visszahoztak egy 11. évadra? Ha igen, akkor azt hogy? Sorozatfinálé után még egy évad??