Szekeres Viktor

2 perces Knight Rider 2008-előzetes

Az NBC február 17-én vasárnap mutatja be az új Knight Rider-tévéfilmet, mely - akárcsak a Battlestar Galactica esetében - a sorozatot felvezető filmként funkcionálna, és siker esetén egy egész szériát eredményezhetne.

A Battlestar Galactica feldolgozása esetében bejött a készítők számítása, hiszen a sorozat rettenetesen népszerű volt az 1. évadban, s bár a nézettség, főleg a 3. szezonra mintegy harmadára esett vissza, a kritikusok még mindig odáig vannak a BSG történetétől.


De most a Knight Riderről van szó, mely promócióját az NBC szép fokozatosan építi fel. Először egy 15 másodperces miniteasert mutattak be, majd egy KITT-központú félperces promót és a legújabb előzetesben már részleteket is láthatunk a sorozatból.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Narxis #18
    Szerintem is, legalább olyan erőlködésszagú mint a Maszk2.
  • Picizöldfül #17
    jesszus mária, faszom kivan h amerikában állandóan a geci mustang reklámot erőltetik minden filmjükben/sorozatukban,GÁZ.
  • uTomi #16
    NA persze. Te már csak tudod. Attól ,hogy neked nem tetszik még lehet jó és főleg lehet sikeres. Főleg akkor amikor nincs is vetélytárs hiszen nincsen mit leadni a mostani helyzetben. Jut szembe ezek szerint a Knight Rider scriptjei már előre meg lettek írva ezek szerint.? Na mindegy a lényeg ,hogy a mai követelmények kicsit mások mint annó voltak ezért annak megfelelően változnia kell a sorozatnak is. Majd meglátjuk de felesleges előre leírni a sorozatott.
  • Branson #15
    márpedig ez bukta lesz
  • sanner011 #14
    Szép kocsi a Mustang, de nekem valahogy K.I.T.T.-nek mindig is áramvonalas sportkocsinak kell lennie.
    Egy átalakított Corvette már csak jobban festene, persze lehet hogyha jó lesz a sorozat, akkor megszerethető ez is.
    A videó egyébként annyira nem rossz, mint vártam volna, tőlem kap egy esélyt a dolog. :)
  • KnightRider #13

    Emberek, ez megint egy több hetes hír! Most komolyan, tudom, hogy a KR nem ver fel olyan nagy port, mint más sorozatok, de azért próbáljon egy kissé naprakészebb lenni, keves Cikkíró Úr!

    Na, hogy valami ÚJ is legyen: Ez tegnap jött ki, egy új, húsz másodperces promó.




  • Visor #12
    Nem is igérkezik rossznak az új KITT. Talán egy kis idő múlva bedobja magát a rajongók szívébe.
  • kornchild #11
    hudemegaszontam a végén szóval a lényeg hogy ha megnéztem akkor lesz egy kialakult kép bennem a filmet illetően.elég szégyen hogy itt ócsároltok valamit is
  • kornchild #10
    Miért szerinted a régi sorozatban mi volt?egy AMC-nek mindig is "férfiasabb" megjelenése és hangja volt/van/lesz...én véleményt a filmről és a sorozatról csak utána véleményezem, addig is kiváncsian várom
  • Spindlyman #9
    Ez hülyeség. Ki írta itt, hogy utálja a Ford Mustang-ot? Egyszerűen csak nem illik bele az eredeti autóról kialakult képbe.... Ennyi..