Szekeres Viktor

Doktor House. már csak 3 rész maradt

A sztrájk szépen lassan falja fel a sorozatok zömét és bár akad széria, melyből akár 7-10 epizód is sugárzásra vár, a legtöbbek már befejezték a leforgatott részek leadását, vagy a napokban fognak búcsút inteni a nézőknek.

A Doktor House sem kivétel, bár a készítők és a Fox remekül taktikázott, hiszen a remek nézettséggel bíró ismétlések segítségével sikerült kihúzniuk 2007-et 9 leadott epizóddal, így a dobozban lévő maradék hármat át tudták tolni a 2008-as évre.


2008-ban azonban nem kicsit beindul a verkli, hiszen január 29-től kezdve nyolc nap alatt mind a három epizódot lezavarja a Fox. A látszólagos sietségnek pedig az az oka, hogy a két normál időpontban leadandó keddi epizód közé beékelődik a Super Bowl, az amerikai foci döntője, mely után, a sorozat nézettségét eddig soha nem látott magasságba lendítendő, egy House-rész is helyet kap a műsorban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • laj #7
    Ezért a munkáért sok az 5000 dezső de ha azt nézzük hogy mennyi pénzt hoz akkor simán kaphatnának többet

    Egyébiránt nem sajnálom őket csak azon csodálkozom hogy a sok seggfej szinész miért nem inkább a Kínai bányászok vagy az indonéz gyerekmunkások sztrájkját támogatja akik napi 2-3 dollárért vagy még annyiért sem dolgoznak
  • ddt500 #6
    A Dr.House szövegírójának havi 100 000 dollárt adnék.
  • BandiTar #5
    Jaja. Az Egyesült Államokban egy átlag melós keres 1500-2000 dollárt.Akkor íróként én is sírnék ha csak 5000-ret kapnék...
  • 5c0rp330n #4
    Ez most humor akart lenni? Hogy hűű, 5000 dolcsi, és akkor fogják be? Mert akkor elárulom: 5000 dolcsi egyáltalán nem sok külföldön, főleg ilyen munkáért, attól, hogy itt szarul él mindenki, ez nincs mindenhol így, nem mindenhol cseszik így el az országot.
  • matt taylor #3
    Nem elég nekik a havi 5000 dolcsi
  • enrico #2
    ...ehhh, gondolkozzál,...még ha nehezedre is esik.
  • debut12 #1
    És ilyenkor miért nem törik el kezét lábát az összes sztrájkoló majomnak?