Szekeres Viktor

Indul a Tűzvonalban 2. évada

Rég írhattunk sikeres magyar sorozatról, de a Tűzvonalbanra mindenképpen ráaggatható a sikerről tanúskodó címke - nem is meglepő, hogy a 2. évadot is megrendelték, az viszont annál inkább, hogy szünetet sem tartanak a készítők.

Az első 17 rész befejeztével indul egy hét múlva az újabb 21 epizódot tartalmazó második szezon, melynek részeit jelenleg is nagyban forgatják a készítők. Az eddigi szereplőkhöz (legalábbis a túlélőkhöz), ahogy szokás, újabbak csatlakoznak, többek között szerencsénk lesz László Zsolthoz, Újlaki Déneshez, Horváth Lilihez, Timkó Eszterhez, Naszlady Évához, Lux Ádámhoz, Spindler Bélához és Szakács Tiborhoz.


A sorozat második évada a kábítószer és a műkincsek tematikájával foglalkozik és a készítők abban bíznak, hogy a 15%-os közönségarányt és a 750 ezres átlagnézettséget, mely adatok meglehetősen jónak számítanak az MTV-n, sikerül megtartani.

Aki pedig valamelyik epizódról lemaradt volna, az könnyedén pótolhatja az összes eddig leadott részt az MTV honlapjáról.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Barpi #9
    Nekem is nagyon bejött a sorozat. Volt benne izgalom, humor, és olyan fordulatok, hogy leesett az állam (pl. amikor D2 gyalog ütésbe ment). Nagyon jó, hogy nem kell várni fél évet a folytatásra, csak ne legyen elkapkodott a forgatókönyv. Nem tudom lehet-e az új történettel tartani a korábbi szintet, de bízzunk benne. Nekem hiányozni fog a konspiráció, meg hogy nem lehetett tudni ki kivel van.
  • akyyy #8
    még anno nyitottam topikot, ugyhogy akinek kedve van jöhet-.-'
  • Wittgen #7
    ...az a nő nagyon szép :)

    A sorozat elég jó, talán a régiek (linda, amgyalbőrben, csöpi) sorozatok voltak utoljára ilyen szórakoztatóak. Nem gi joe katonák futkároznak benne végtelen lőszerrel és örök élettel, mint sok amcsi sorozatban.
    Nagyon jó lett, gratulálok a szereplőknek és az íróknak.
  • Loverman #6
    Ja nem rossz, csak Timkó Esztert ne tegyék bele.. max hullaszerepre. Mert az a nő...
  • nagykovi #5
    Sztem is jó sorozat, és örülök h van végre egy magyar produkció ami ilyen minőségűre sikerült.
  • digital #4
    Nekem meg a zamerikai tiniisispisis, agyon hájpolt, földtől elrugaszkodott, gyermeteg, szeria borzalmakkal van tele a t-köm.

    Tűzvonalban
  • nagykovi #3
    Jah mer pár perc alatt sokat meg lehet tudni egy sorozatról...
  • pauly #2
    Hát nekem pár perc elég volt ebből a borzalomból :)
  • orkaman #1
    Az utóbbi évek egyik legjobb magyar produkciója. Bírom.
    És hogy nincs félév szünet, de még egy hét kihagyás se... klassz.

    Remélem nem esik a színvonal.