Szekeres Viktor

Börtönbe vonult a Lost sztárja

Kiefer Sutherland nyitotta a 2007-es év végén a börtönbe vonuló sztárok sorát, most pedig a sok, ittas vezetésen kapott Lost-színész egyike vonul be hat hónapra, hogy elgondolkodjon tettén.

A Lost-rajongók nagy szerencséje azonban Michelle Rodriguez már nem szerepel a sorozatban, ugyanis utolérte őt a vég Michael pisztolylövése formájában. Így az, hogy hat hónapra börtönbe vonul, maximum a mozirajongókat sokkolhatja.


Az Ana-Luciát játszó Rodriguez ittasan vezetése mellett a rá kirótt közmunkát sem végezte el - de mentségére legyen szólva, a tévében és honlapján is elismerte a vádakat, valamint a büntetés jogosságát. Az egyszer már két napos börtönre ítélt színésznő jövő év tavasszal szabadul ugyanabból a büntetésvégrehajtási intézetből, ahova pár hónapja Paris Hilton is bevonult.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tommyg #6
    nembaj az :D akkor csak nézem...
  • kev #5
    Szép ez a nő, de azt halottam hogy leszbikus.
  • rigidus #4
    > Nem akkora név.

    Ilyenkor nem a nev merete szamit...
  • Wittgen #3
    Szerintem nem kicsit nem tudod értelmezni a címszöveget. Attól, hogy már nem szerepel a sorozatban, még nem jelenti azt, hogy az emléke is kitörlüdött a múltból.

    Egyébként kíváncsi vagyok, hogy a kiscsaj a teljes 6 hónapot letölti-e. Most olvastam egy hírkereső portálon, hogy mindenki kedvenc britney-je el lett kapva, amint 50-es táblánál 144 km/h-val száguld a belvárosban. Namármost ugye van neki 2 év felfüggesztettje, amit az idén kapott ittas vezetésért. Bár lehet, hogy az ilyen igazi címlap-celebek, mint spearsd és hilton csak kirakat dutyit kapnak (pl 5 nap fél év helyett, stb), de nem hiszem, hogy Rodriguez megússza néhány nappal, csak azért mert játszott 1-2 filmben. Nem akkora név.
  • ffxi #2
    Talán úgy lenne helyes, hogy "Börtönbe vonult a Lost ex-sztárja"
  • Hellsing47 #1
    "Michelle Rodriguez már nem szerepel a sorozatban"
    nos hát akkor szerintem a cím nemkicsit hülyeség :|