Szekeres Viktor

Lindsay Lohan sorozatozna

Bár bulvárnépszerűsége határtalan, Lindsay Lohan mégsem mondható A-listás mozisztárnak, bármennyire is szeretnék sokan annak tudni. És mint lecsúszott mozisok, ő is a kis képernyő felé kacsintgat. A kiszemelt sorozat pedig a tavalyi évad egyik legnépszerűbbje.

Bár a moziban sokkal több a pénz, mégis, ha valaki tévében szerepel sokkal többen láthatják, mint a filmszínházakban - talán ez fordult meg Lindsay Lohan fejében, amikor elkezdett kacérkodni az Ugly Betty című szappanopera-paródiával, mely Amerikában a Hősökkel karöltve a tavalyi évad üdvöskéjének számít.


Bár egyelőre ez a tervezett szerepvállalás (vendégszereplésről van szó) a hollywoodi írósztrájk miatt elúszni látszik, érdemes szem előtt tartani, hogy Lohan vonzereje közel sem makuláltlan, hiszen az utóbbi 2 évben bemutatott 5 filmje közül egyik sem lépte át a 20 milliós amerikai bevételt, ami a 2006 előtti 5 filmjének remek bevételéhez képest igazi művészetnek tűnik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zocsi #1
    Nem tudom erre mit lehet mondani. Van egy ember, aki rossz emberekkel haverkodik és ezért lecsúszik... most sajnáljam szegényt?