Szekeres Viktor

A Frei Dosszié lekerül a TV2 műsoráról

Sok sorozatrajongó idegeit borzolta fel az, hogy a TV2 megkavarta a szerda esti szokásos Doktor House-t. Úgy tűnik, hogy a decemberi Dosszié-adás után már nem kell a House-rajongóknak dühöngeniük, ugyanis a Dosszié pihenőre vonul.

A TV2 az RTL Klubbal vívott küzdelemben legtöbbször alulmarad, az utóbbi időben mind sorozataik, mind saját gyártású podukcióik csődöt mondtak. A hétköznap esti főműsoridőt tekintve csak a Doktor House című amerikai sorozat az, amely lépést tud tartani a konkurenciával, sőt, legtöbbször fölényesen alázza porba az RTL Klub tavalyi üdvöskéjét, a Szökést.


Éppen ezért volt meglepő, hogy a csatorna, négyheti rendszerességgel a Dossziét sugározta, s bár a riportműsor teljes lakosságban volt, hogy meg tudta verni a Szökést, azonban a kereskedelmileg fontos, 18-49-es korosztályban mindig alulmaradt az amerikai akciósorozattal szemben, így a TV2 időről-időre átadni kényszerült a szerdai koronát az RTL-nek.

A Dosszié, nem a fenti eredmények miatt, hanem Frei Tamás aktív pihenése okán (új műsort tervez) januártól a tervek szerint lekerül a TV2 műsoráról egy teljes évig, hogy az esztendő letelte után Frei ismét szélesre tárja a nézők látókörét, hiszen az, mint tudjuk, mindenkinek jár.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tetsuo #17
    Mivel Frei kepviseli a legmagasabb szintett a kereskedelmi tv-musorok kozott, nem is nezek tv-t mar 5eve..
  • Tom aHawk #16
    Megszoktam nézni én is a műsorát és szerintem "szorakoztató" (az utolsó pár rész kivételével), de nem ez vezérli utamat :D Mára már megtanultam, hogy bizza ha az ember nem figyel minden irányba akkor valamelyik "oldalról" megfogják vezetni. Vagyis élj nyitott szemmel, "kitárt karokkal"
  • Mythic #15
    Én csíptem a musorát, érdekes volt. Nem kell minden egyes rész után a nagy mondanivalót keresni. Szerintem ahhoz képest igényesen szórakoztatott, amit manapság a kereskedelmi csatornák csinálnak saját produkció címszó alatt (otodikes debilség, gagyi-fogyi, Gyozika és társai). Ebben a mezonyben nagyon is sajnálom, hogy leveszik a musorról ezt az adást.
  • AljasGetto #14
    VÉGRE!!!!
  • Inquisitor #13
    Mi lesz velünk kamu riportok, megrendezett "veszélyes" jelenetek nélkül, meg a valóságtartalmat nélkülöző, de Frei által "rájátszott" sztereotípiák nélkül? :D
  • Csaba42 #12
    Na, azért jópár Frei Dossziét láttam, és nem volt mindegyikben ez. Sőt, volt olyan is, ahol nem is ordítoztak!
  • avman #11
    valszeg nem tudott akkora magasságokba szárnyalni, mint frei. előnye, nem is esett úgy pofára a magasból :D
  • kricsi #10
    A boldog tudatlanság, be' szép is az...
  • kernerster #9
    Látom nem érted. Én arra gondoltam, hogy nekem teljesen mindegy hogy ki üdül a como-i tó partján, és hogy ki ordítozik az ottani szállodákban. Ha ezt oroszul teszik és nem németül...hát számít ez valamit? Nekem biztosan nem. Vagy én nem vagyok ott, vagy én nem vagyok ott.
  • Tomalak #8
    Én nagyon bírom Szekeres Viktort viszont most már röhögőgörcsöt kaptam hogy maj minden cikkében benn van: a TV2 alulmarad a... komolyan mondom már emiatt nézem a tv2 t mert megsajnálom... persze nem rtl helyett :D és amugy is csak zajnak jó a tv.