17
-
#17 Mivel Frei kepviseli a legmagasabb szintett a kereskedelmi tv-musorok kozott, nem is nezek tv-t mar 5eve..
-
Tom aHawk #16 Megszoktam nézni én is a műsorát és szerintem "szorakoztató" (az utolsó pár rész kivételével), de nem ez vezérli utamat :D Mára már megtanultam, hogy bizza ha az ember nem figyel minden irányba akkor valamelyik "oldalról" megfogják vezetni. Vagyis élj nyitott szemmel, "kitárt karokkal" -
Mythic #15 Én csíptem a musorát, érdekes volt. Nem kell minden egyes rész után a nagy mondanivalót keresni. Szerintem ahhoz képest igényesen szórakoztatott, amit manapság a kereskedelmi csatornák csinálnak saját produkció címszó alatt (otodikes debilség, gagyi-fogyi, Gyozika és társai). Ebben a mezonyben nagyon is sajnálom, hogy leveszik a musorról ezt az adást. -
AljasGetto #14 VÉGRE!!!! -
Inquisitor #13 Mi lesz velünk kamu riportok, megrendezett "veszélyes" jelenetek nélkül, meg a valóságtartalmat nélkülöző, de Frei által "rájátszott" sztereotípiák nélkül? :D -
Csaba42 #12 Na, azért jópár Frei Dossziét láttam, és nem volt mindegyikben ez. Sőt, volt olyan is, ahol nem is ordítoztak! -
avman #11 valszeg nem tudott akkora magasságokba szárnyalni, mint frei. előnye, nem is esett úgy pofára a magasból :D -
kricsi #10 A boldog tudatlanság, be' szép is az... -
kernerster #9 Látom nem érted. Én arra gondoltam, hogy nekem teljesen mindegy hogy ki üdül a como-i tó partján, és hogy ki ordítozik az ottani szállodákban. Ha ezt oroszul teszik és nem németül...hát számít ez valamit? Nekem biztosan nem. Vagy én nem vagyok ott, vagy én nem vagyok ott. -
#8 Én nagyon bírom Szekeres Viktort viszont most már röhögőgörcsöt kaptam hogy maj minden cikkében benn van: a TV2 alulmarad a... komolyan mondom már emiatt nézem a tv2 t mert megsajnálom... persze nem rtl helyett :D és amugy is csak zajnak jó a tv. -
Zealot #7 kernerster: Úgy látom nem sikerült feldolgoznod az adás mondanivalóját, nem baj, lehet nem is neked szánták
concrete: "na erre írok valami értelmetlen szöveget" - igen, ezt tetted -
#6 na erre írok valami értelmetlen szöveget ... a műsor hatása alatt vagyok ...
-
#5 a frei dosszié mint értelmes műsor ... végülis, ha a demagóg, buta, irányított kérdéseket leszámítva.
most lehet hogy tibetben többszáz szerzetes a cikk pillanatában abbahagyta az imát, és más foglalatosság után néz. egy világ lélegzett fel.... -
neptum #4 én a Houset nézem a Szökést nem mert a szinkronnal nem érdekel meg már látam az egész évadot -
kernerster #3 Az ezt megelőző műsor arról szólt hogy mennyire kell sajnálni a hagyományos európai eurómilliomos arisztokráciát, mert most itt vannak az orosz euro-milliárdosok, akik elnyomják őket.
Nem sajnálom. Sem a műsort, sem az arisztokráciát. -
Zealot #2 Na jó, végigolvastam, reméljük jó lesz az új műsor is :) -
Zealot #1 Igy is van, le az értelmes műsorokkal, győzikét a népnek!