Ötvös Tibor

Indy mégis találkozik földönkívüliekkel

A legújabb pletyka szerint az Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull sztorijában mégis szerepet kaptak a földönkívüliek. Spielberg ugyanis a Harmadik típusú találkozások 30. évfordulójának akar egy emléket állítani az idegenek szerepeltetésével.

Még a kezdetek kezdetén elhangzott egy hír, miszerint Indy negyedik kalandjában földönkívüli idegenekkel száll majd szembe. Ezt azonban azóta sehol nem erősítették meg és közben kiszivárgott "gonosz ruszkik" változat után mindenki rossz viccként könyvelte el a hírt. Ám újból megjelent a neten a pletyka, miszerint Spielberg szerepeltetni akarja kedvenc idegenjeit a filmben.



És hogy kik is lennének ezek az UFO-k? A forrás szerint Spielberg a Harmadik típusú találkozások végén "látható" űrlények közül hármat szedett elő a raktárból, akiket a sci-fi bemutatójának 30. évfordulója alkalmából valahogy be akar szőni a negyedik Indy filmbe.

A tervek szerint a három űrlény egy Azték építményben ül majd, amiről végül kiderül, hogy egy űrhajó. A forrás szerint az idegeneket az eredeti babákkal "játszatják" el, vagyis nem számítógép generálja majd őket a vászonra. Spielberg egyelőre nem reagált a hírre.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • pauly #23
    Hát ja :/
    Érdekes,hogy manapság már azok sem csinálnak olyan igazán jó filmeket,akik régen azért tudták hogy hogy kell(gondolok itt ugye Indiana Jones-ra,meg Vissza a jövőbe-re,vagy az eredeti Star Wars trilógiára stb)
    Szerintem ez az Indiana Jones is olyan lesz mint a die hard 4,de majd meglátjuk...
  • Zocsi #22
    Akkor most azt írod, hogy a szovjet kultúrkörnyezet ideális alapot adna egy mai filmnek?
    Az a gond, hogy szegényes a kínálat: nácik, oroszok, közelkeleti terroristák, ufók, amerikai titkosügynöki hivatal, kőgazdag európai báró, észak-koreai katonák, afrikai gerillák, japán fejvadászok... zöldek.
    Kb. ezek jutottak most eszembe, mint potenciális anti-Indy különítmény. Valami új és eredeti, velős karakterekkel? Csak egy jó író kéne és nem kellene a spanyol inkvizícó, meg az azték emberáldozatok. Pláne, ha a nap papok nem is emberek, hanem kukoricazabáló uffantyúk.
  • Atisz #21
    Ha emlékszel, a 3 filmből 2-ben a náci németek voltak az ellenfelek (30-as évek vége, 40-es évek eleje). Tehát ha Indy bácsi cirka 20-30 évvel idősebb lett, akkor az nem napjaink, hanem a legkeményebb hidegháborús időszak. Oda pedig tényleg jól jönnek a hülye szovjetek... amúgy is, szerintem a nácik már marha unalmasak...
  • Rykov #20
    Ha ez a hír igaz, akkor hatalmasat csalódok Spielberg bácsiban :(
  • Zocsi #19
    Miért kell egy ilyen kult filmet egy régi szar filmmel kapcsolatba hozni? Azon túl, hogy Spielberg legyeskedett annál is, semmi közös aspektusa nincs. Mellesleg anno még elment az ufósdi, de mára már vér gyenge háttérszál az ítiket is belekeverni. Másfelől a gonosz ruszkikat sem értem. Akkoriban a hidegháború alatt/után még oké volt, mert az volt az aktuel, de most hogy jönnek ők ide, kinek ártanak a nyomorult oroszok? Legfőképpen maguknak..
    Ebből a kristálykopi történetből 10000000000* jobb sztorit lehetne kerekíteni! Főleg Indy, és ezzel egyetemben Harry emlékére is!
    A régi babák rángatása meg totálisan szánalmassá is teszi a dolgot. Én nem azt mondom, hogy csak CG, mert tényleg poén, meg tisztelendő, hogy ha analóg módszerrel trükközgetnek, de ez jelentősen növeli a költségeket is. Mondjuk a 30 éves alien babesz, lehet hogy nem...
  • Atisz #18
    Tiszta Tomb Raider lesz (már annak aki játszott az 1. résszel) ha ez így lesz...
    Szerintem ettől még nem lesz rossz, az ufókat jól el lehet helyezni az ilyen aztékos-misztikus környezetben. Az hogy szerepet kapnak a filmben, még nem zárja ki hogy a szovjetek legyenek a főgonoszok (a cikk ezen része butaság).
  • Skeez #17
    Megvan!:)
  • NEXUS6 #16
    Televan a törpöm, amikor egy filmet amcsi módra plasztikai sebész kése alá küldenek, és nem csak ráncfelvarrás van, eltüntetik a kópiaáról az idő nyomait, de feldugnak neki egy jó nagy szilikont is, értsd telerakják CG betétekkel meg hasonlók.

    A gond az, hogy a film műfaj nem egyéni alkotókról szól, az egy dolog hogy a rendező mit gondol róla, de legtöbbször a vágó is igen csak jókor vág és soxor a kevesebb a több. De a producerek sem hülyék és van amikor tényleg jó hogy megnyesegetik a rendező szárnyait.
    Szal Spielberg ok, Lucas ok, de láthatólag velük is elszáll a ló, ha nem fogja őket semmi vissza.
  • Inquisitor #15
    Hát vannak erre utaló jelek, pl. amikor az E.T. DVD verziójából kiszedette az erőszakos(?) részeket, meg retusálták a fegyvereket. :(
    Pedig annyira szerettem a munkásságát ...
    A hírről meg annyit, hogy ha lesz is valóságtartaéma, akkor is valami teljesen mást kapunk, mint a "hír" sugal.
  • gabr #14
    Nade, méghozzá milyen nagypapa nadrág!!!!!